Kloofjes rondom de eikel

 • #1

  Beste John;

  ik ben besneden toen ik 12 was en heb sinds ik 15 ben last van brede kloofjes. Ik merk nu ik 16 ben dat er langzaam meer komen en dit baad wel zorgen. Ik heb in dit jaar veel lopen nadenken over wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Ik denk dat dit de oorzaak is: ik heb last van een micropenis en hierdoor schuurt mijn eikel telkens tegen mijn onderbroek bij het lopen. Ik denk dat hij hierdoor ruw is en sneller gevoelig is voor kleine scheurtjes en kloofjes. Kunt u mij vertellen wat dit kan zijn, wat ik er aan kan doen en of ik er überhaupt wat aan moet doen of dat het misschien wel geen kwaad kan. Ik hoor graag van u.

   

  Groeten, Sander

  Reageer
  #2

  Hoe kom je zo op micropenis?
  Als je besneden bent, dan schuurt de eikel sowieso. Het is moeilijk om dat zo te beoordelen. Je zou naar de huisarts kunnen gaan en ernaar laten kijken. Je kunt ook eerst even een tijdje Lanette creme proberen

  Reageer
  #3

  Ik kom op de term micropenis aangezien ik 16 ben en ik nog steeds een penis heb van 3/4 cm. Ook merk is dat de scheurtjes in mijn eikel zich vooral vormen rondom mijn plasgaatje in mn penis en ik ben bang dat het een keer scheurt. Ik heb op google ook even onderzoek gedaan en toen kwam ik uit op de term “meatus”. Dit zit nu de hele tijd in mijn hoofd en maakt mij erg bang. Wat moet ik doen?

  Reageer
  #4

  Mijn zoontje had dit ook na zijn besnijdenis. Ik zou niet weten wat het is. Het is nu wel weg. Sterkte. X Karin

  Reageer
  #5

  Meatus betekent opening, kanaal, doorgang of uitmonding. Het is dus de uitmonding van de urinebuis. En dat heet dan meatus. Hoe groot is je penis in erectie?

  Reageer
  #6

  Hij is in erectie denk ik 4-5 cm en slap 2-3 cm. En wat moet ik doen als het meatus is?

  Reageer
  #7

  Ga voor de lengte van je penis naar de huisarts en laat je hormonen controleren
  Meatus is geen aandoening. Maar de latijnse naam van de uitgang van de urinebuis bovenop de eikel

  Reageer
  #8

  Maar wat kan de huisarts aan mijn penis lengte doen? En hoe kan ik een grotere penis krijgen? Is dit überhaupt mogelijk?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat hangt van de oorzaak af. Maar dat moet je dan met je huisarts bespreken. Die kan dan ook meteen naar de kloven kijken en er wellicht iets voor voorschrijven

  Reageer
  #10

  Maar wat moet ik doen als ik een grotere penis wil?

  Reageer
  #11

  Dat moet je met je huisarts bespreken

  Reageer
  #12

  Dag John,

  ik heb naar je advies geluisterd en lanette creme op mijn eikel gesmeerd maar heb nu last van een extreem gevoelige eikel.

  Reageer
  #13

  dan maar eens even niets meer doen. Rust geven en alleen dagelijks even wassen met water

  Reageer
Reageer op: Kloofjes rondom de eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief