Kun je Chlamydia hebben maar toch negatief testen?

 • #1

  Beste leden,

  Het afgelopen jaar is het mij 2x voorgekomen dat 2 verschillende vrouwen zeggen dat ze positief op chlamydia zijn getest, terwijl ze alleen met mij het bed deelde. Hierop volgend heb ik bij beide berichten (waar een aantal maanden tussen zat) een test laten doen, hier kwam echter tweemaal negatief uit. Het klinkt mij heel raar in de oren maar is het mogelijk dat ik Chlamydia heb terwijl ik er wel negatief op test?

  Reactie
  #2

  Nee, dat is onwaarschijnlijk.
  Wat wel zou kunnen is, dat je een infectie hebt opgelopen/gehad en je lichaam die zelf heeft geklaard. Maar dat duurt dan in de regel enkele maanden.

  Reactie
  #3

  Hoi JTpg 93 nee dit kan niet, negatief is negatief, net als de vorige reactie, het kan zijn dat je lichaam het virus zelf heeft ogeruimd, dat duurt wel langer dan bijvoorbeeld een antibioticakuur, heb je geen vaste (sex)partner gebruik dan toch maar een condoom, hoewel dat soms lastig is omdat bij mannen je pik sneller slap wordt, heb je bijv. 1 jaar een vaste (sex)partner dan kun je het condoom weglaten, 100% veilig bestaat niet. Laat je 2x per jaar testen op soa, een advies

  Reactie
Reageer op: Kun je Chlamydia hebben maar toch negatief testen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief