Branden gevoel na mastruberen

 • #1

  Hoi! Ik heb altijd al dat als ik wat wilder ben geweest tijdens het mastruberen dat ik dan soms erna een branderig gevoel heb in mn penis (in de plasbuis bij de eikel). Doe verder geen gekke dingen maar als ik het wat uitgebreider doe of wat harder dan krijg ik dit. Echt niet té hard. Plassen helpt niet en soms zelfs averechts. Ik heb dit vgm nog nooit gehad na seks, maar dit kan toevallig zijn. Een soa kan het niet zijn want heb laatst nog getest en het is dus echt na het mastruberen. De pijn duurt komt meestal een kwartier erna en duurt vaker niet langer dan een uur. Het is echt een heel naar gevoel en ik heb heel het internet al afgestruind maar geen vergelijkbaar verhaal gevonden. Het gebeurd, pak em beet, 1 op de 30 keer en ik heb zo’n spijt als ik het voel opkomen.. Ik heb dit al zo’n 10 jaar, vanaf het begin dus (Ik ben begin 20). Weet iemand wat dit is, en wat ik er tegen kan doen?

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Volgens mjj geef je in de eerste zin van je berichtje zelf al antwoord op je vraag......

  Te wild gedaan dus😉

  Reactie
  #3

  "Ik heb altijd al dat als ik wat wilder ben geweest tijdens het mastruberen" dat is dan niet zo raar. Het is een irritatie . Gewoon niet zo wild doen

  Reactie
  #4

  Gebruik wat glijmiddel en wees voorzichtig, was je eikel goed met lauw water en probeer pH-neutrale douchegel te gebruiken. Schuren van kleding kan ook een oorzaak zijn, of door te veel te masturberen.

  Reactie
Reageer op: Branden gevoel na mastruberen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief