Rode plekken op eikel

 • #1

  Goedendag,

  Ik heb al een tijd last van een rode uitslag op de eikel. Ik ben hiervoor bij een specialist geweest en heb al meerdere malen een zalf meegekregen. Alle zalven helpen echter niet. Inmiddels na een lange periode extra onderzoeken gehad. Een biopsie kon niet doordat de uitslag niet heftig genoeg is om iets te kunnen zien. Na een uitstrijkje kwam naar voren dat ik het streptekok b heb.

  Nu was de dokter zelf met vakantie en kreeg ik verder geen informatie over hoe en wat, maar het zit me wel dwars nu dat ik niet weet wat dat betekend. Volgens het internet begreep ik dat het een infectie is die vooral bij vrouwen klachten geeft bij de zwangerschap en vagina. Bij mannen komt het echter zelden voor.

  Nu is mijn vraag simpel kan deze rode uitslag te maken hebben met het streptekok b. En wat kan hier tegen gedaan worden. Ik las verder namelijk dat je er nooit volledig vanaf kan komen.

  Daarnaast heb ik al jaren darmklachten en vermoeidheidsklachten is mijn lymfe bij mijn lies opgezet en heb ik dus signalen dat er wel iets gaande is. Echter komt er uit alle onderzoeken nooit iets duidelijk naar voren. Nu komt streptekok in de darmen voor en heeft het dus wel een link met de gehele situatie.

  Hebben jullie misschien wat duidelijkheid voor mij.

  Reageer
  #2

  Bespreek dit allemaal eens met je huisarts

  Reageer
Reageer op: Rode plekken op eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief