Androgel

 • #1

  Beste,

  ik voelde me een tijdje al heel moe en ellendig. Na een bezoek bij de huisarts stelde deze voor een bloedonderzoek uit te voeren. Hieruit bleek dat ik bijna niets van Vitamine D in mijn lichaam heb maar ook dat mijn testosteron hormonen heel laag waren. Dat verklaarde dus ook dat ik elke dag moe en ellendig rond liep en dat ik totaal geen zin had in seks te hebben met mijn man (ik ben homo en getrouwd, vandaar). Als wij seks hebben, komt hij ook meestal klaar in mij of op mij (we zijn elkaars eerste partners dus condooms gebruiken we niet). Op Soa’s ben ik tevens ook getest en die waren helemaal in orde.

  Ik ben dus nu al een week Androgel aan het smeren op mijn bovenarmen voor mijn testosteron terug omhoog te krijgen, maar deze gel geeft een witte vage laag op mijn armen. Is dit een normale verschijning?

  Nog steeds voel ik me niet goed en ben ik nog steeds heel moe door de dag. Verder neem ik nog Quetiapine 100mg en Fluoxone 20mg per dag omdat ik al 9 jaar ondertussen met een depressie kamp.

  Reactie
  #2

  Naast de vit D en het testosteron kunnen ook de medicijnen die je gebruikt vergelijkbare klachten veroorzaken. Lees maar eens de bijsluiter

  Reactie
Reageer op: Androgel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief