erectie bij hardlopen

 • #1

  Ik ben recreatief langeafstandloper (37) en het komt steeds vaker voor dat ik tijdens een loop een erectie krijg. Dat mede omdat ik vrij groot ben geschapen is het nogal vervelend omdat je dan opmerkingen krijgt en je ook voelt dat er naar je gekeken wordt. Dus vraag ik maar hier of er iets tegen te doen is zoals het omgekeerde van viagra?

  Reageer
  #2

  zorg voor goed en strakker ondergoed, vraag eens in een goede sportwinkel.

  Reageer
  #3

  dank je brenda; ik draag inderdaad altijd wijd ondergoed of liefst broekjes met binnenbroek; strak ondergoed zit bij mij om wat ik al zei niet lekker. een raar verhaal, maar hij moet er dan altijd opgevouwen in. vroeger had ik met hetzelfde ondergoed het probleem nooit. verder ook nooit maar ik zal eens ander ondergoed kopen dan je.

  Reageer
  #4

  Jouw ervaring is niet vreemd. Bij het hardlopen worden endorfinen aangemaakt, dat is tevens de reden dat hardlopen verslavend kan zijn, omdat het gewoon zo lekker voelt.

  Reageer
  #5

  Bij het hardlopen wordt er endorfine, een soort lichaamseigen morfine, aangemaakt. Ze werken in eerste instantie pijnonderdrukkend maar zorgen ook voor een gevoel van geluk of euforie. Dit stofje zorgt er voor dat je in een 'roes' komt.
  Ik loop namelijk altijd in een tight. In de winter lang en in de zomer een korte. Ik kijk graag naar de mannen, met hun zaakje afzakkend naar links of naar rechts. Zelf is bij mij m'n cameltoe te zien. Van de endorfine die je van 't lopen krijgt voel je je zowiezo al .....

  Reageer
  #6

  prima paula dat je kijkt en je laat bekijken; dat doe ik ook en ik denk bijna iedereen. ik heb er ook geen probleem mee dat mensen zien dat ik erg fors ben geschapen; het enige probleem is die erectie; wat die endorfine daar aan doet snap ik niet, want vroeger had ik het nooit en zovaak zie ik ook niet dat een ander daar last van heeft; zoals gezegd strakke kleding zit bij mij niet prettig.

  Reageer
  #7

  Heb er ook last van, niet bij de start maar als ik tijdje bezig ben en aan aankomst. Ik ben niet zo fors gebouwd, maar je ziet hem wel duidelijk zitten want wijst dan naar voor. Bij anderen heb ik het wel eens gezien in de kleedkamer als ze hun loopkledij uittrekken. Zelf draag ik nooit spannende loopkledij, want krijg er jeuk van

  Reageer
  #8

  Volgens mij snijdt het weinig hout dat je een erectie door de endorfinen bij het hardlopen zou krijgen. Wanneer je sport zorgt namelijk je lichaam er voor door vaatdiameters te verkleinen en te vergroten, dat het bloed komt waar het het hardst nodig is, dus in de longen, het hart en de spieren in het geval van sporten. En niet in de zwellichamen van de penis. Zelf heb ik ook vaak last van ongewilde erecties, dus als iemand weet waar het wel door komt, dan mag die het me vertellen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Cameltoe?

  Reageer
  #10

  Nou Paula, met jou wil ik wel een keertje lopen. Maar je weet samen lopen is samen onder de douche.

  Reageer
Reageer op: erectie bij hardlopen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief