penis wordt kleiner?

 • #1

  Ik ben nu 30 jr. Ong. 5 jr geleden was ik vrijwilliger voor metingen v/h lichaam vr wetenschapp. statistieken. Mijn stijve penis mat toen ruim 15cm.Naderhand,tja zo zijn mannen zeker,heb ik het zelf een paar keer blijven nameten en idd. ik kwam ook op die 15cm uit.Maar nu,ong. 5 jr later,heb ik voor de aardigheid nog eens een paar keer gemeten (op verschillende tijdstippen),op dezelfde manier,en nu kom ik uit op net geen 14 cm meer.Bovendien is mijn erectie nog even hard als toen,dus daar kan het niet aan liggen.Kan het dus zijn dat een penis na verloop van de jaren een stuk kan kleiner worden? Heeft iemand een verklaring of zelfde situatie?

  Reageer
  #2

  Hai Bruce.
  Wat herkenbaar, ik heb hier ook last van! Ik ben blij dat ik je verhaal lees, ik dacht dat ik de enige was! Vroeger was-ie 17 centiemeter, dat heb ik meerdere keren gemeten met verschillende apparaten. Ik hoorde ook van meisjes dat-ie best wel groot was. Maar nu is het 15 en een halve centimeter. Ik snap niet hoe dat kan. Ik heb me er erg in verdiept en er is geen medische verklaring voor ofzo. Mijn huisarts zegt dat-ie niks voor me kan doen. Tegenwoordig gebruik ik een pompje dat ik via het internet heb gekocht. Ik ben er nog maar net mee begonnen maar ik heb wel het idee dat-ie alweer wat langer wordt. Misschien dat het bij jou ook helpt. Veel succes ermee, lotgenoot!

  Reageer
  #3

  Dacht dat ik de enigste was.Ik ben van 17cm naar net 14 cm gekrompen om maar zo te zeggen.
  Heb dit al vanaf mijn 23e nadat mijn allereerste relatie na 6 jaar op de klippen was gelopen.
  Voorheen konder er 3 kraaien op zitten,maar nu kan de laatste er nog maar met 1 poot op zitten.Ach ja,gewoon blijven lachen toch?

  Reageer
  #4

  Misschien in de loop der jaren meer vet op het schaambeen gekregen? Daar wordt de afstaand naar buiten ook korter van. Hij blijft net zo lang, alleen het externe stuk is korter.

  Reageer
  #5

  Had ik ook al aan gedacht,maar bij mij zat er maar ongeveer 2 a 3 weken tussen.

  Reageer
  #6

  die initiële 15cm van je zijn anders ook niet om over naar huis te schrijven,wat maakt het dan uit dat het nu nog maar 14cm is? allemaal gezever.

  Reageer
  #7

  Beste haha,

  Ik vindt het niet kunnen hoe je reageert. Laat iedereen in zijn waarde!

  Reageer
  #8

  Nou Johan....als hier volwassen mensen uitgebreid bezig zijn met de problematiek van een centimeter van hun plassertje, dan ligt het waardeprobleem meer bij henzelf dan bij een hahaha roepertje!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  t komt niet aan op een centimetertje meer of minder. Waar het op aankomt is wat je er mee kunt.
  En naar verluidt vinden vrouwen het niet echt een prettig gevoel als er tegen de baarmoederhals wordt gestoten. De meeste pret ondervinden zij aan het begin van de vagina.
  Je zou je meer zorgen moeten gaan maken als de dikte van je penis de omvang krijgt van je pink.

  Reageer
  #10

  Ik heb er toch wat problemen mee,bij een meting voor statistieken in een ziekenhuis n a v problemen in het bekken was hij.. 172 mm ,nu ruim 20 mm korten na ca 4 jaren met straffe medicatie paroxetine ,een beruchtte medicatie voor mannen ,zie maar bijsluiter,Ik ben losjes besneden en eikel lag altijd bloot,maar nu niet meer,de huid is niet gekrompen de stam wel. Dat is een gek gevoel. Mijn arts bevestigde dat krimp of korter woden vrij normaal is als je ouder wordt.Nu heb ik dus een probleem of het ouder worden of de penis krimp. We zullen er mee moeten leven.Sterkte voor een ieder die het bemerkt

  Reageer
  #12

  En toch blijf ik bij m'n standpunt dat je met 15cm geen penis hebt, hooguit een piemeltje. Vrouwen willen een grote penis, ook al beweren ze hypocriet dat dat niet zo is.

  Reageer
  #13

  Hoe je het beestje een naam wilt geven is voor iedereen anders; de gemiddelde lengte van de West-Europese man is 15 cm. Normaal dus.

  Reageer
  #14

  15cm is bij een stijve lul niet klein.de gemiddelde stijve is 16cm waar je goed mee kan neuken.de vagina is ongeveer 10cm diep dus een van 20cm is te groot omdat de vrouw pijn kan ervaren.

  Reageer
  #15

  toen ik 18 was en ik paar x opgemeten had nadat wat meiden hadden gezegd dat die groot was kwam ik uit tussen de 23,4 en 23,6 cm elke x en nu ik 19 ben heb ik nog maar 21,9 cm wat ik raar vind aangezien ik nog jong ben enzo kan het mischien komen door het sporten want ik zit nu elke dag in de sportschool sinds 4 maanden

  Reageer
Reageer op: penis wordt kleiner?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief