• #1
  Beste lezer.
  Ik ben 34 jaar en van goede / gemiddelde gezondheid. Heel af en toe heb ik een steek in m’n testikel / in mijn buik, bij de zaadleiders. Het trekt vaak vrijwel direct weer weg.
  Een vernauwing? Een verknelling? Een irritatie? Het vindt zelden plaats en het moment lijkt willekeurig, hoewel ik een verband met opwinding en/of seksuele activiteiten niet uitsluit. Vandaag had ik het toevallig ook maar met een bonuspijntje die mij wel extra zorgen baarde.
  Daarom dit berichtje. Het steekte in m’n rechtertestikel en tegelijkertijd in een rechterrib aan de voorkant naast het borstbeen ter hoogte van de longen. Een heel plaatselijke pijn (pijnschaal 2 oid overigens).
  Nu heb ik wel eens ervaren dat als de jongeheer zich in z’n eentje in heel warm water bevindt, de sensatie van ‘te warm’ tot helemaal (en met name) in mijn kuiten te voelen is. Ik vermoed dat de beide plekken verbonden zijn met één grote zenuw of ader. Mogelijk is dat ook het geval met de steek in de testikel die te voelen was in m’n rib.
  Mijn belangrijkste vragen naast ‘wat is dit’, zijn:
  - ‘kan het kwaad’ en
  - ‘kan ik iets doen of juist laten om het te voorkomen’.
  Ik heb ondertussen al gezocht naar de aanbevolen (gezondste) frequentie van zaadlozing, maar kan geen duidelijk antwoord vinden. In ieder geval zeer bedankt voor het meedenken. Alle tips of eigen ervaringen zijn welkom.
  Reactie
  #2

  Het zou veroorzaakt kunnen worden door overspannen bekkenbodemspieren. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reactie
Reageer op: Steek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief