Plekje op penis?

 • #1

  Beste,

  Het afgelopen jaar is het mij opgemerkt dat er op de voorhuid van mijn penis een plekje is ontstaan die een andere kleur heeft dan de rest van mijn penis. Ook valt het mij op dat hier kleine bultjes zitten. Mijn laatste en enigste seksuele contact die ik heb gehad was afgelopen jaar in de zomer van 2019. Ik heb een blowjob gekregen die niet langer dan 1 minute heeft geduurd.

  Toen ik dit probleem voor het eerst zag heb ik een zelftest gekocht om te zien of het een SOA is. Hier zat een syfilis test en gonorrhea test bij die beiden negatief waren. Deze tests had ik ruim nadat de seksuele contact had plaatsgevonden gedaan.

  Online had ik al eerder een post gedaan en toen werd er tegen mij verteld dat het waarschijnlijk huid imitatie was van masturberen of zeep. Maar nu ik een tijdje verder ben en nog steeds zie dat het er zit wil ik nogmaals vragen wat men van dit plekje vinden. Ik ervaar geen pijn en ook geen imitaties op dit plekje. Het voelt wel ruw aan. De eerste afbeelding is van een maand geleden. De andere fotos zijn van de 16e deze maand.

  Ik schaam mij om hiermee naar de huisarts te gaan, maar als het advies is om toch te gaan ga ik absoluut.

  Reactie
  #2
  Reactie
  #3

  Ik denk dat het een talgkliertje is. Maar ik zou je toch willen aanraden om even naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken

  Reactie
Reageer op: Plekje op penis?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief