nauwe voorhuid/tekort toompje

 • #1

  beste,
  In slappe toestand kan Ik mijn voorhuid volledig naar achter trekken zonder enige moeite, maar bij volledige erectie blijft mijn voorhuid onder de eikel vast te zitten en wilt niet verder gaan...alleen als ik geforceerd hem naar beneden trekt gaat hij verder, maar voel ik weerstand en de voorhuid staat dan dik/rood, ook word mijn eikel beetje naar achter getrokken door het toompje, kan het zijn dat mijn voorhuid en mijn toompje niet juist zijn? of 1 van beide? (heb vorig jaar eerste keer seks gehad( 21 jaar) en mijn toompje was direct gescheurd na de eerste keer) . zal foto sturen
  Alvast bedankt

  Attachments:
  Reactie
  #2

  Als je eikel naar beneden (of naar achteren, net hoe je het bekijkt) wordt getrokken kan het inderdaad zijn dat je een te kort toompje hebt. Zeker als je zegt dat je toompje al eens gescheurd is tijdens de seks. Hoe is dat daarna hersteld? Ben je hiervoor langs een dokter gegaan?

  Als de voorhuid over de eikel kan in stijve toestand dan is je voorhuid waarschijnlijk niet te kort.

   

  Reactie
  #3

  Op de foto is het niet heel goed te zien omdat je toompje aan de andere kant van deel eikel zit maar het lijkt er welowel dat het toompje voorkomt dat een deel van de huid verder naar achteren schuift.

  Reactie
  #4

  Dat is toch een vernauwing van de voorhuid. Ga ermee naar de huisarts. En neem de doto dan mee

  Reactie
Reageer op: nauwe voorhuid/tekort toompje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief