Kleine penis

 • #1

  Hallo ik ben 19! Ik vind dat ik een te kleine penis heb! Ben ook best onzeker over mezelf hierdoor! Slap is die 3a4cm en stijf 9cm! Hebben mensen hier nog meer zo’n kleine of is dat heel erg verschillend? is het normaal dat je een kleine heb?

  Reactie
  #2

  Tja, wat is normaal? Penissen komen in verschillende lengtes en diktes voor. Gemiddeld is een penis in erectie zo'n 13 centimeter, maar dat betekent dat er zowel mannen zijn met een grotere als een kleinere penis.

  Je bent 19 jaar dus je penis zou nog zo'n twee jaar door kunnen groeien.

  Reactie
  #3

  Hey

  we hebben min of meer hetzelfde formaat 😉 dus maak je geen zorgen je bent niet de enige. Ikzelf heb zonder meer een bewogen liefdesleven gehad en dat ging altijd super goed. En nu gelukkig getrouwd met 2 kinderen. Sommige vrouwen hebben liever een wat kleiner formaat of het maakt ze niet zoveel uit. Zolang je er zelf niet continue mee/over bezig bent dan zal je zien dat je partner dat ook niet is. Als je graag met een lotgenoot wil praten laat het dan maar even weten hier op het forum.

  Reactie
  #4

  Hallo bedankt voor jullie reactie! Ik stond laatst te plassen op het openbare toilet waar geen schotten tussen de bakken stonden! En die mannen die naast mij stonden konden em gewoon normaal in de hand houden en waren mij aan het uitlachen! Dus ik ben zo onzeker als wat!

  Reactie
  #5

  Dat moet je niet zijn zo klein is ie helemaal niet ik heb ook geen grote, je moet er zeker niet onzeker door worden de ene heb een grotere slappe en als ie stijf wordt groeit ie amper.

   

  Reactie
Reageer op: Kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief