Paraphimosis?

 • #1

  Beste,

   

  Ik ben een aantal maanden geleden naar de huisarts geweest omdat ik al langer dacht dat er iets scheelde met mijn penis.

  Ik dacht aan een vernauwde voorhuid, hij zei tegen mij dat dit absoluut niet het geval was maar dat mijn Frenulum iets te kort was.

  Het was heel makkelijk op te lossen volgens hem. Dus het Frenulum is doorgeknipt bij de uroloog en natuurlijk heb ik daar niet meer dezelfde vraag opnieuw gesteld ivm vernauwde voorhuid.

  Nu kijk als kind heb ik heel veel onstekingen gehad en dergelijke omdat ik mijn voorhuid niet naar achter kreeg, ik heb ook nooit echt mijn voorhuid helemaal naar voor kunnen schuiven tot over mijn eikel maar ik zag dit niet echt als een minpunt en vroeger ging hij er ook wel volledig over in slappe toestand als ik mij dat goed herinner.

  Maarja dus, mijn voorhuid is meestal geneigd om achter mijn eikel te zitten. En hem erover schuiven gaat maar hij schuurt er een beetje over.

   

  Dan denk aan een lichte vorm van paraphimosis? Ookal heb ik nooit last gehad van een Spaanse kraag zeg maar.. dat is nooit opgezwollen bij mij.

   

  Nu mijn belangrijkste vraag:

  Is hier een oplossing voor? Zonder ingreep.

  Ik ben al heel onzeker geworden door die Frenulum doorknipping (wat misschien niet eens nodig was) Nu ook nog een besnijdenis met nog veel meer vermindering in gevoel heb ik gehoord daar heb ik al helemaal geen zin in..

   

  Bestaat er iets van hormooncrème ervoor?

  Waardood het er makkelijker overheen schuift en niet al schurend erover gaat?

  Want een besnijdenis wil ik absoluut vermijden.

   

  Met vriendelijke groeten,

  Kevin

   

  Foto 1: Voorhuid zover mogelijk over mijn eikel in slappe toestand. (zonder vast te houden en na Frenulumplasty)

  Foto 2: Stijve toestand (voor Frenulumplasty)

  Reactie
  #2

  Het lijkt er idd op dt je voorhuidniets vernauwd is. De huisarts kan Dermovate voorschrijven waarmee je de voorhuidn iets kunt oprekken

  Reactie
Reageer op: Paraphimosis?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief