Gezwollen eikel/penis

 • #1

  Beste,

  Afgelopen zaterdag middag voelde ik dat mijn eikel tegen mij broek aan schuurde. Ik keek tijdens het plassen wat er aan de hand was en tot mijn verbazing was de eikel rood en gevoelig.

  in de uren daarna begon mijn gehele penis te zwellen en pijn te doen. Ik ben toen ik naar de HAP geweest. Deze dokter zei dat het ging om een herpes infectie want ze zag een blaasje onder me toompje. Ze schreef famciclovir voor en zalf voor op de eikel. Ikzelf kon het maar moeilijk geloven want ik zag er zelf totaal geen blaasje in. Maar goed.

  de volgende dag was de penis nog dikker en meer geen zwellen. Ondanks de medicatie. Ik ben weer naar de HAP geweest en een andere dokter kon niet zien dat er een blaasje op de penis zat. Ik moest even afwachten en de volgende dag naar mijn eigen HA gaan.

  Maandag aangekomen bij mijn HA. Zei mijn HA dat hij er geen herpes in ziet maar vooral een ontstoken dikke penis. Ikzelf vind het ook vreemd dat het herpes moet zijn terwijl ik verder geen blaasjes heb gezien of meer zijn geworden. De HA heeft mij Amoxicilline kuur voorgeschreven. 3x per dag 500/125 mg moet ik innemen. De volgende dag (dinsdag) begon de zwellingen van de penis al af te nemen en vandaag zijn bijna alle zwellingen weg.

  er is alleen nog zwelling onder het toompje waar ook het probleem lijkt te zitten. Daar is het rood en gevoelig. Mijn eikel is ook wat schilferig.

  Nu is mijn vraag: wat kan dit zijn?

  p.s. Ik ben ook besneden

  Reactie
  #2

  Correctie: blaasje niet onder het toompje maar bij de uitgang van het plas gaatje.

  Reactie
  #3

  In ieder geval een infectie.. maar wat en hoe kan ik zo helaas ook niet zeggen.

  Reactie
  #4

  Een herpes infectie zie ik er zo ook niet in

  Reactie
  #5

  Ik denk dat het ook geen Herpes is John. afgelopen Vrijdag was mijn laatste pil en de zwelling is nu volledig verdwenen en me penis lijkt weer de oude te zijn. Ik zie helemaal geen blaadjes of iets.

  ik heb nog wel een vraag want ik voel me nog steeds erg vermoeid en heb hoofdpijn. Kan dit door de kuur komen?

  Reactie
  #6

  Die vraag kan ik helaas ook niet beantwoorden

  Reactie
  #7

  Helaas.

  ik ga morgen naar de huisarts voor controle. Zijn er nog dingen die ik moet vragen of laten checken? Zoals urine of andere onderzoeken? Wat denkt u dat belangrijk is?

  Reactie
  #8

  Dat kun je het beste met de huisarts bespreken

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Gezwollen eikel/penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief