Ongemakkelijk gevoel balzak & onderbuik

 • #1

  Beste,

  Sinds een tijdje heb ik wat last van mijn linker teelbal & onderbuik met uitstraling naar mijn linkerbovenbeen / lies.

  Nu heb ik ook wat zitten voelen aan mijn beide teelballen en heb het gevoel dat ze soms groeien en krimpen ik weet niet of dit eventueel kan door de temperatuur eventueel, maar anyhow in mijn linker teelbal voel ik aan de zijkant niet echt een knobbel maar het is ook niet echt glad net een soort inkeping ofzo en doet ook licht pijn als ik daar aan voel.

  aan de bovenkant voel ik ook een soort massa wat eventueel de zaadleiders kunnen zijn maar bij de rechterteelbal is dit wel minder vind ik persoonlijk.

  Ik vind ook niet echt evident om de ballen te draaien in de palm want voel nooit echt mijn bijbal aan de achterkant aan de bovenkant wel, ligt msch aan mij.

  Maar ik ben momenteel dus redelijk in paniek geraakt door die inkeping in mijn linker teelbal iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn? oja ik ben 28.

  Mvg
  Alexander

  Reactie
  #2

  Wat je voelt is je bijbal. En het is normaal dat je dat een een kant beter ,anders of meer voelt dan aan de andere kant. Ik zou alleen aanraden om er niet te veel aan te zitten. Het weefsel kan geïrriteerd of zelfs ontstoken raken

  Reactie
Reageer op: Ongemakkelijk gevoel balzak & onderbuik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief