pijn in bal en onderbuik

 • #1

  Ik zit nu al bijna een jaar met een probleem. Ik heb met tussenpozen van meestal 2 tot 4 weken last van pijn in de onderbuik. Dit is niet echt pijn maar meer een zwaar drukkend gevoel. Als ik dan ook aan mijn bijbal voel, is het net of er een heel klein hard bolletje in zit. Het doet wel wat pijn als ik er dan aan zit. Verder wordt de bijbal niet echt veel groter. Het rare gevoel gaat soms ook paar uurtjes weg en wordt dan weer heviger... Waar ik ook last van heb is een branderig gevoel aan de balzak en op de onderkant van de penis. Ook is dit soms een beetje rood. En vaak ook aan de kant waar de pijn zit meestal links. Ik heb soms ook het idee dat de buisjes van de bijbal naar de buik pijn doen omdat het ook echt in me onderbuik pijn doet

  Ik ben al paar keer naar de huisarts geweest die heeft me doorgestuurd naar een uroloog die zei dat dit een spermatocele was (echo) alleen daar heb je toch eigenlijk geen pijn bij en branderig gevoel. Die stuurde me toen naar de dermatoloog. Die zag eerst eigenlijk niks en wil nu gaan controleren op spataders in mijn been en bekken.

  Heeft iemand mss een idee wat dit is of dezelfde klachten? Ik wil er nu wel een keer van af

  Reageer
  #2

  Je bent medisch specialistisch onderzocht op alle voorkomende en voor de hand liggende aandoeningen. Alle mogelijke diagnosen zijn verworpen.

  Is het een idee psychosomatiek te overwegen? Of voelt u zich hier direct door beledigd? Somatiseren is een ondeschat probleem, en erkenning kan veel zorgen oplossen.

  Neem mijn idee ter overweging.

  Reageer
  #3

  Ik heb dezelfde klachten. Hoorde vandaag van uroloog dat dit te maken kan hebben met bekken spieren. Moet hiervoor naar fysiotherapeut.

  Reageer
Reageer op: pijn in bal en onderbuik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief