Nauwe voorhuid zonder klachten, besnijden?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 21 en heb nog nooit mijn voorhuid over mijn eikel kunnen trekken (slap en stijf). Ik heb er tijdens seks eigenlijk nooit problemen mee, en kan er gewoon van genieten. (Tot nu toe altijd met condoom, dus weet niet of ik zonder condoom wel klachten zou ervaren.) Echter merk ik wel op dat als ik meerdere keren in een korte tijd seks heb en/of masturbeer de voorhuid schraal wordt en een beetje rood kleurt. Dit is dan na een dag of twee vanzelf over.

    Over het algemeen heb ik dus geen klachten, maar ik vraag mij af of het misschien toch een verstandig idee is om er verder naar laten te kijken. Is het aan te raden om hier dus mee naar de huisarts te gaan, of verspil ik daarmee zijn tijd? Of zijn er hier mensen die de oorzaak weten en tips hebben? Bijgevoegd een foto van mijn penis in stijve toestand, waarop duidelijk te zien is dat de voorhuid niet over de eikel geschoven kan worden. Alvast bedankt!

     

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik raad je toch aan om daarmee naar de huisarts te gaan, want het kan een keer goed mis gaan

    Reageer
Reageer op: Nauwe voorhuid zonder klachten, besnijden?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief