Rode huid icm droge voorhuid en jeuk

  • #1

    Beste,

    Ik heb wisselende seks contacten, meestal rond de 3 per jaar zolang ik nog geen vaste vriendin heb ontmoet. Ik heb vorig jaar een soa test gedaan en daar kwam niets naar voren, anders dan de herpes die 10 jaar geleden al geconstateerd is. Overigens doe ik 2x per jaar een soa test ongeacht of ik ergens last van heb.

    Met nieuwjaarsdag heb ik een one night stand gehad, en heb me daarna eigenlijk niet meer laten testen.

    Twee weken terug kreeg ik wat jeuk aan mijn voorhuidplooi. Heb hier geen aandacht aan geschonken en af en toe gekrabt.

    Maar het is steeds erger geworden, tot 4 dagen terug ongeveer er vellen aanhingen zo droog dat het was geworden.

    Ik was wel aan het daten afgelopen 3 weken en heb vrijdag nacht seks gehad.

    Nou stond ik net onder de douche en wederom wat jeuk dus heb even goed gekeken en het is eigenlijk nog steeds wat het twee weken terug was. Beetje rood jeukend en wat losse velletjes van het krabben.

    De plek waar het zit is de onderkant van mijn penis, eigenlijk aan de kant van je toompje, maar dan buiten op de huid. Mijn eikel is niks mis mee evenals de binnenkant van mijn voorhuid.

    Sinds vandaag zie ik er ook een plooi in van 2cm lang, een soort randje wat omhoog gekomen is door de droogheid.

    Helaas wegens de corona geen soa test kunnen doen voordat ik gemeenschap heb gehad met mn date. Nu zit ik hier best mee.

    Ookal vind ik nergens echt duidelijke symptomen die overeen komen met een soa. Er komt geen vocht vrij, geen bultjes of zweertjes.... gewoon een rode soms jeukende schrale huid.

    Beetje lang verhaal moest echt me ei even kwijt. De date zie ik als toekomstige vrouw en zou haar zeker niet willen besmetten met iets.

    Overigens about the herpes en onveilige seks; de herpes is in 2007 geconstateerd, hier heb ik een hele ernstige uitbraak van gehad dacht dat ik dood ging. Daarna 2 jaar nog 2 maal een uitbraakje gehad wat zich uitte in een of twee zweertjes en opgezette lymfklieren daarna nooit meer wat van gezien. En heb ook nog nooit iemand ermee besmet en heb eigenlijk altijd onveilige seks.

    Kan deze roodheid onschuldig zijn? En vanzelf verdwijnen? Wil er best mee naar de huisarts maar vind dat in deze periode een beetje lastig om hun tijd hiermee te verdoen.

    Verder heb ik ook al hele lange tijd jeukende en rode uitslag op me enkels, maar dit komt volgens mij door mijn hoge werkschoenen icm warmte zweet etc. Vaak is dit in het weekend zondags weer minder of weg.

    Ben bang om mijn aanstaande te besmetten met iets waarvan ik zelf geen weet heb. Een soa lijkt me zelf eigenlijk niet voor de hand liggend daar zijn de symptonen te zwak voor naar mijn idee. Voel me hartstikke gezond lymfklieren zijn rustig het enige is een droge voorhuid en daardoor jeuk.

    Ik smeer er nu tweemaal daags een dun laagje bepanthen op met schone vinger. Ook heb ik de boxershorts die ik afgelopen maand gekocht heb weg gegooid en is er nieuwe wasmiddel in huis. Heb me beddengoed 2x op kookwas gewassen. Meer kan ik er zelf denk ik niet aan doen. Had nog gelezen over toverhazelaar erop te doen, maar voor ik dat doe hoor ik daar graag wat van. Heb dit wel in huis namelijk want hier vermeng ik mijn schaduw inkt mee (tattoo artiest).

    Ik hoor graag jullie mening hierover. Morgen bel ik zoiezo de huisarts even om te overleggen wat de mogelijkheden zijn deze tijd.

    Met vriendelijke groet,
    Eddy.

    Reageer
    #2

    Nou wil ik nog wel even aanvullen:

    Ik heb vorig jaar een fleshlight aangeschaft. Een best wel strakke, voelt heerlijk aan. Voor tussendoor zegmaar.

    Ik heb het idee zelf dat dit de oorzaak is waarom mijn penis in eerste instantie is gaan jeuken, want op een gegeven moment is de glijmiddel er wel klaar mee maar ik nog niet, heb dit ding best wel hard gebruikt zeg maar. Maar een directe link tussen de jeuk en de laatste keer dat ik hem gebruikte kan ik zelf even niet leggen.

     

    Het zou mogelijk zijn dat dit ding zo hard heeft geschuurd waardoor ik het zelf open gekrabt heb daarna en sindsdien een probleemgebied geworden is?

     

    Ik wil er nu echt heel graag vanaf, dus krabben of uberhaupt eraan zitten doe ik echt niet meer.

     

    Weet niet of ik nog af ga spreken met mijn liefde zolang ik niet weet wat het is.

     

    Overigens als ik net gedouched heb of tijdens de seks is er niks te zien, misschien iets roder maar dan is de penis uiteraard niet droog.

     

    Ik ben trouwens 31 jaar, rook en drink dagelijks.

    Groeten.

    Reageer
    #3

    Misschien een schimmelinfectie... ik zie er zo geen soa in.. Overleg het met je huisarts

    Reageer
    #4

    Ik had het bericht met het speeltje net niet gezien.... Tja als je die dingen ruw gebruikt, kunnen er wel beschadigingen optreden. De huisarts kan daar wel een zalf voor voorschrijven

    Reageer
    #5

    Dankjewel voor de bijdrages john,

    Ik bel morgen sowieso de huisarts even, deze zal waarschijnlijk eind van de week pas plek hebben mocht dat er uberhaupt zijn deze tijd.

    Tot die tijd even niet masturberen en het douchen maar even naar 1x per dag indimmen en korter. Tweemaal daags bepanthen erop.

    Hoop dat het al wat verzacht. Mocht het in de loop van de week weg zijn ga ik alsnog langs voor een soa test want die stond al op de planning alleen voor mijn gevoel telaat nu, wegens de seks dit weekend. Hier voel ik me wel slecht door, maar dat is te laat nu. Dit herinnert me wel aan het feit dat me periodieke soa testen van belang zijn tussen de contacten door.. kost wat maar je voelt je wel zekerder.

    Reageer
    #6

    Nog even terugkomend:

    Heb vrijdag as een afspraak bij de huisarts na aandringen.

     

    Het rode vlekje is vandaag toch wel echt een soort zweertje geworden met litteken. Het lijkt mij dus echt op een soa. Echter heel vreemd dat mijn laatste seks contact nieuwjaarsdag was en dat dat dan nu pas naar buiten komt ruim 12 weken verder.

    Heb een foto bijgevoegd alhoewel het er in het echt heel anders uitziet.

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Nu ik het zelf zo op de foto bekijk en in kan zoomen, heeft het toch ook wel iets weg van een herpes uitbraakje. Dit zou vervelend zijn aangezien ik dit afgelopen vrijdag dus ook al had en toen onveilige seks gehad heb met mijn toekomstige vriendin (hoop ik vooralsnog).. laten we hopen op een schaaf/brand wondje van de fleshlight.

    Hopelijk verlicht het deze week, en dan vrijdag maar een swapje en bloedonderzoek en maandag dan plasje inleveren. Ben benieuwd wat eruit komt, dit komt wel erg slecht gelegen nu ik de liefde van me leven ontmoet heb zeg....

    Nog enige gedachtes?

    Groetjes eddy.

     

     

    Reageer
    #8

    Maar eens even afwachten wat de huisarts zegt. Die kan het dan toch even iets beter bekijken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Nou, de ene dag is de andere niet. Gister ben ik een dag druk geweest met van alles. Heb er weinig over na gedacht. Pas savonds merkte ik op dat ik me piemel de hele dag niet heb voelen zitten. Maw geen jeuk of andere gevoelens. Het zag er ook rustig uit.

    Savinds in bed, voelde ik toch een lichte spanning in mijn rechter bovenbeen, de dij kant.

    En ja hoor sinds vanmorgen, pijnlijke opgezette klieren in de benen en ook wat gevoelig in de liezen.

     

    Aangezien de kenmerken echt zo weinig op een soa lijken, los van een herpes uitbraakje, waarvan ik zelf al weet dat ik dit heb, denk ik zelf aan of een herpes uitbraak, of een schimmel.

     

    Nou is alleen de vraag tot ik vrijdag wat uitsluitsel krijg:

    Kan je van een schimmel opgezette klieren krijgen? Voel me verder niet ziek. Overigens voelt het wel alsof me voorhuid nat is alsof er wat uit druppelt maar voor alsnog als ik dan kijk is het droog.

    Morgen zie ik me date weer en ze gaf al aan weer te blijven slapen. Enige tips hoe ik subtiel kan brengen dat ik er deze keer wel een rubbertje om wil doen, terwijl we de eerste keer zonder deden?

     

    Groeten eddy.

    Reageer
    #10

    Van een schimmelinfectie krijg je geen opgezette klieren.

    De andere vraag kan ik niet beantwoorden. Daar zul je dan zelf iets op moeten verzinnen

    Reageer
    #11

    Vandaag huisarts geweest die heeft er even naar gekeken en ze denkt aan een Schimmelinfectie. Maaaaar, het kan ook zomaar een herpes uitbraakje zijn.

    Voor de zekerheid op aandringen kan ik dinsdag ook ochtend urine inleveren dat word getest op chlamydia en gonorroe.

    Ik heb anti schimmel zalf mee gekregen voor nu. Deze heb ik vanmorgen op de rode vlek gedaan en ben daarna verder gaan slapen. Ben eigenlijk net pas wakker, en de roodheid is voor 80 procent weg, ben nu een uurtje wakker heb ook nog geen jeuk gevoeld.

    Ga zo douchen daarna smeer ik hem weer in en vanavond voor het slapen nog even.

    Ik houdt jullie op de hoogte betreft de uitslag van het urine onderzoek.

    Reageer
    #12

    En weer de ene dag is de andere niet...

    Gister vrij weinig roodheid en jeuk. Vandaag de dag een en al!

    Heb het gevoel alsof de opgezette klieren wel weer op de terugweg zijn.

    Heb geen seks meer gehad van de week, heb gezegd dat ik het verstandig vond eerst ons beiden te laten testen alvorens we verder gaan met seks. Ze gaf de eerste keer aan niet van condooms te zijn dus ik zei want je houdt niet van condooms toch? Daar antwoorde ze niet op. Morgen zie ik haar weer dus denk dat we dan gewoon beschermde seks gaan hebben want de lusten spreken boekdelen.

    Ze gaf aan zelf nog nooit het idee te hebben gehad een soa te hebben omdat ze 2 bedpartners gehad heeft waarvan 1 maagd was en de ander zich had laten testen alvorens de daad. Hierdoor is ze wat van slag nu ik aangaf een soa test wil voor een goed begin van een relatie.. ze vind het eng.

    En omdat ze mij dit nu verteld heeft ben ik des te banger om te vertellen dat ik herpes heb, ondanks ik nog nooit iemand er mee besmet heb. Herpes klinkt vies, de google images zijn vrijwel de ergste vormen, en dat vrouwen elke maand last kunnen krijgen bij hun menstruatie helpt ook niet echt mee mocht ik het vertellen binnenkort en ze gaat info zoeken. Terwijl ik zelf op die in totaal 3 uitbraken in 10 jaar er nooit last van heb, behalve dan dat je het elke keer moet zeggen, en je door de info op internet die je kersverse vriendin dan op gaat zoeken, je vies voelt.

     

    Hopelijk loopt het allemaal los. Ik doe nu extra extra lief voor haar en draag der op handen en voeten. Zoiezo wel, maar ik ga nu tot het gaatje.

    Ik denk dat ik van mijn herpes laat weten, zodra we volgende week de soa testen terug krijgen. Ben benieuwd.

     

    Reageer
    #13

    Word vanmiddag gebelt door de huisarts met uitslagen. Ben erg zenuwachtig en hoop eigenlijk dat er niks uitkomt.

    De jeuk en rode plek is weg gegaan, na 5 dagen 3maal daags smeren met anti schimmel zalf. Ik smeer nog steeds, gewoon tot de tube leeg is..

    Dacht laat het even weten, komt veel topics tegen waar de opener niet meer laat weten wat er nou aan de hand eas en met een oplossing. Zo wil ik niet zijn.

    Reageer
    #14

    Ik zou na 7 dagen toch maar even stoppen met smeren als alle klachten weg zijn

    Reageer
    #15

    Gonorroe en Chlamydia vrij.

    Zal echt een schimmel geweest zijn of herpes uitbraakje. Ben er in ieder geval vanaf door de zalf.

    Dankjewel.

    Reageer
Reageer op: Rode huid icm droge voorhuid en jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief