Rode en schilverige droge huid

 • #1

  Hoi,

  Na 3 verschillende zalfjes die ik vab dedokter heb gekregen te hebben gesmeerd. Heb ik nog steeds een hefige rode huid van eikel tot ballen. De huidglans of is droog en schilverig. Ik heb al een schimmeldodend zalfje gesmeerd voor een week. Maar dat deed helaas niks. Daarna een week een anti bacterieel zalfje gesmeerd maar dat deed dus ook niks. Nu heb ik een soort combinatie zalf en dat doet nu niks goeds. Ik heb wel seksueel contact gehad maar dat heb ik al 1 jaar met de zelfde persoon. Het enige wat me opviel was dat sinds ik onderbroeken heb van een ander merk dit is begonnen. Ik ben nu begonnen met even oude onderbroeken te dragen om te kijken als zo mijn klachten verdwijnen. Ik heb wel 3 jaar geleden een soa gehad zou het daar ook wat mee te maken kunnen hebben??

  Reactie
  #2

  Van een soa zal het niet zijn. Misschien dan toch het ondergoed

  Reactie
  #3

  Hoi John,

   

  Het komt niet van de onderbroeken maar het word ook niet minder van de zalf ik heb even een foto gemaakt van de roodheid. Heb dit ook op me balzak.

  Is het verstandig om morgen de huisarts te bellen alweer voor de 4e keer om toch te vragen als ze willen kijken wat het is?

   

  Reactie
  #4

  Lijkt een beetje op een vorm van eczeem. Toch maar even naar de huisarts en eventueel een verwijzing vragen voor de dermatoloog

  Reactie
  #5

  hoi John,

  Ik zal morgenvroeg maar eens de dokter bellen.

  Bedankt voor je reactie

  Reactie
Reageer op: Rode en schilverige droge huid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief