Achterstand (kleine penis)

 • #1

  Hallo, ik ben zonet 18j geworden. En ik maak mezelf een beetje zorgen. Ik sta op gebied van pubertijd achter op mijn leeftijdsgenoten. Ik ben onlangs wel sterk gegroeid in lengte, heb de baard in de keel en okselhaar... alleen heb ik qua spiermassa en is de lengte van mijn penis nog niet gevorderd. Ik heb nog altijd weinig spiermassa ondanks ik een sport die waar je toch wat spieren voor nodig hebt. Mijn penislengte is ook nog altijd zeer kort. Een 10tal centimeter in erectie. Ook hangt een bal als los en de andere blijft wat omhooghangen in de balzak. Klaarkomen kan ik al lang. Hoef ik mij zorgen te maken of moet dit allemaal nog gebeuren uit zichzelf.

  Reactie
  #2

  Een bal iets hoger dan de andere is een normaal verschijnsel. Je penis kan nog tot je 21ste groeien. Als je een groeispurt hebt, kan de spiermassa wel even achterblijven. Hoe groot ben je en wat weeg je?

  Reactie
  #3

  Bedankt!
  ik ben 1m70

  en weeg ong 50kg

  Reactie
  #4

  dan heb je ondergewicht... Daar zul je dan toch wat aan moeten doen ... zo krijg je geen spieren
  Wat doe je aan sport?

  Reactie
  #5

  Gymnastiek

   

  Reactie
  #6

  Hoe veel dagen en hoe lang?

  Reactie
  #7

  2x in de week en 2-3uurtjes per keer

  Reactie
  #8

  Dat is niet overdreven. Je moet echter wel goed naar je voeding gaan kijken. Je hebt ondergewicht

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik eet voldoende. Ik denk dat het iets erfelijks is want mijn vader en grootvader waren rond deze leeftijd ook zeer mager.

   

  Reactie
  #10

  Ok. Dan moet je nog even geduld hebben

  Reactie
  #11

  Oké,

  Bedankt!!

   

  Reactie
  #12

  Ik zelf ben 19 en heb een erectie van 11 centimeter opzich niks om je voor te schamen aangezien meiden al tegen mij gezegd heb dat ik beter ben in bed dan veel andere jongens

  Reactie
  #13

  Mijn penis is stijf bijna 10 cm, maar mijn vriendin is zeer tevreden over mij. Ze is bovendien zelf nauw van onder, dan is het ook fijn voor haar dat ik klein geschapen ben.

  Reactie
Reageer op: Achterstand (kleine penis)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief