16 jaar en een kleine penis

 • #1

  Hoi,

  Ik ben een jongen van 16.5 jaar en heb (gemiddeld genomen) een kleine penis. In slappe stand is mijn maatje 7 cm lang en in stijve stand is hij ongeveer 8,5 xm lang.

  Ik zie er jonger uit dan ik ben, mensen schatten mij vaak op zo'n 14 jaar. Ik heb sinds iets minder dan 2 jaar schaamhaar en sinds ongeveer een half jaar okselhaar.

  Ik heb wel veel voice-cracks en mensen zeggen dat mijn stem langzamerhand lager wordt.  Ik ben ongeveer 1,68 cm lang en weeg 52 kilogram.

  Ik masturbeer bijna elke dag, heb een hoog libido en kom klaar met sperma sinds een paar maanden (eerst had ik een paar maanden voorvocht, toen kwam sperma). Ik heb geen probleem met het blootleggen van mijn eikel (ik heb dus geen vernauwde penis). Naar mijn idee zijn mijn ballen een tijdje geleden wel wat gegroeid (niet super groot maar zeker wel groter dan eerst). Omdat ik dus een paar maanden geleden mijn eerste zaadlozing had ben ik dus wel best laat met puberen. In de puberteit zit ik overigens zeker; ik merk veel van mood-swings, heb ruzie met mijn ouders, en (zoals eerder vernoemd) ik heb dus een verhoogd libido (meer zin in sex en denk er meer over na).

   

  1. Ik maak mij hier soms zorgen over... Hebben meer mensen dit? Wat is de volgorde van plekken die fysiek groeien op je lichaam (dus bijv. eerst schaamhaar, dan zaadlozing, dan penisgroei, etc.)? Betekend het dat omdat ik nu een kleine penis heb dat ik later als ik een volgroeide penis heb mijn penis dan ook ondergemiddeld zal zijn?

   

  Alvast ontzettend bedankt voor je reacties! Ik waardeer het echt als je je advies geeft! 🙂

   

   

  Mvg,

   

  Anoniempjuh

  Reactie
  #2

  De volgorde in de puberteit kan wel verschillen bij iedereen. Je penis is wel aan de kleine kant ofschoon hij nog kan groeien tot je 21ste. Je bent idd wat later met de puberteit, dus kan er nog een inhaalslag komen. Ik zou je wel willen aanraden om toch naar de huisarts te gaan en een bloedonderzoek laten doen naar je hormonen. Misschien is je testosteron wat aan de lage kant

  Reactie
  #3

  Bedankt voor uw bericht. Wat voor een onderzoek is dit? Zou ik dat wel doen, zelfs nu ik al weet dat ik in de puberteit zit?

   

  Reactie
  #4

  Dat is een bloedonderzoek.
  Je moet zelf beslissen of je dat al dan niet wilt doen.

  Reactie
  #5

  Oke, dan zal ik erg nog even over nadenken. Bedankt.

  Reactie
Reageer op: 16 jaar en een kleine penis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief