Voorlopige of permanente impotentie?

 • #1

  Ik ben 21 jaar en ik heb deze week tijdens het werk een aluminium profiel tegen de onderste stuk van mijn pelvic bone, rechts van de penis. Wat hieruit resulteerde is het met moeite een erectie te krijgen. Gisteren gebeurde het voorval en had ik moeite sinds dat mijn penis slapjes bleef en leek het niet eens vol met bloed, zwellichamen leken niet volledig gevuld met bloed. Toen ik een erectie forceerde met behulp van glijmiddel/zeep kreeg ik een halfslappe erectie. En wanneer ik probeerde voor opwinding te zorgen kreeg ik steeds geen reactie/erectie. Vandaag heb ik nog steeds geen reactie van mijn penis, en bij het masturberen ging het steeds niet omhoog. Nu heb ik deze avond gebruik gemaakt van glijmiddel en had ik dan weer een normale erectie, maar enige vorm van opwinding met behulp van beeldmateriaal/gedachten ging niet.

  Nu is de vraag of dit overgaat of niet want ik maak me zorgen en mijn ouders proberen me ervan te weerhouden om naar de dokter te gaan.

  Reactie
  #2

  Ik zou daar toch maar mee naar de dokter gaan.

  Reactie
  #3

  denk je dat het iets ernstig is? @john

   

  Reactie
  #4

  Die vraag kan ik zo zonder enig onderzoek helaas niet beantwoorden

  Reactie
  #5

  Ok bedankt, mijn ouders weerhouden me er echt van. Ze zeggen dat het over gaat en dat de dokter mij zou uitlachen. Ik zit echt vast op dit moment.

  Reactie
  #6

  Dat is dan wel onverantwoord van je ouders. Je kunt overigens ook zelfstandig naar de huisarts gaan. Je hebt daar de toestemming van je ouders niet voor nodig

  Reactie
  #7

  Ok, ik wacht er wel even mee indien het overgaat. Als het nog steeds een probleem is ga ik naar de dokter proberen gaan.

  Reactie
  #8

  Dat moet je zelf weten. Maar ik zou er maar niet te lang mee wachten

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Voorlopige of permanente impotentie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief