Penis beschadigd

  • #1

    Hallo,

    Ik heb gisteravond seks gehad met een andere jongen en deze trok mij nogal hard en pijnlijk af. Zo hard dat het voelde alsof mijn huid scheurde! Nu zit ik met dit wondje (zie foto) een soa kan het toch niet zijn he? Zo snel al een wondje. Het is ook zonder glijmiddel gebeurd. Wat kan ik het beste doen om het zo snel mogelijk te laten helen?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Kun je me uitleggen waarom je dit niet op tijd hebt gestopt? Als iemand zo te keer gaat met je penis is dat toch niet normaal jongen...

    Doe er wat zinkzalf op

    Reageer
    #3

    Ik durfde niets te zeggen omdat ik jonger was dan hem. Hij was 24 en ik 18. Ik heb best een gevoelige penishuid en hij moet ook wel gezien hebben dat ik pijn had denk ik. Ik zag vanmiddag pas dat ik die wond heb. Was ervan geschrokken dacht dat het iets ergs als Syfilis was. Ik denk dat ik op dat moment gewoon verstijfd was en dat is niet slim van me ik weet het. Dacht dat hij het raar zou vinden als ik zou zeggen dat hij moest stoppen want hij deed echt erg hard wrijven en mijn penis is een beetje scheef naar rechts dus als je masturberen zo hard doet is het alsof hij breekt...

     

    Dank u voor de tip.

    Reageer
    #4

    Ik heb wel op een gegeven moment gezegd dat hij moest stoppen omdat ik het niet meer trok maar dat was dus te laat zie ik aan mijn penis.

    Reageer
    #5

    "Ik durfde niets te zeggen omdat ik jonger was dan hem. Hij was 24 en ik 18." Dat werkt zo natuurlijk niet. Is ook geen reden om dan maar niets te zeggen. Al zou die 60 ijn geweest. Er zijn mensen die dat leuk vinden om dat te doen.
    In alle gevallen, oud jong of wat dan ook: meteen aangeven dat er iets niet helemaal goed gaat en je het niet prettig vindt. Dat is wel zo belangrijk...

    Reageer
    #6

    Het lijkt eigenlijk ook erg veel op een wondje veroorzaakt door een tand. Ik kan me nog herinneren dat ook dat pijnlijk was af en toe. Dan zal hij beslist met een van zijn tanden erover hebben gewreven... doet ook beetje pijn af en toe maar verder geen last van gelukkig. Heb zelfs het idee dat het al wat minder groot is.

    Bijlagen:
    Reageer
    #7

    Ik dacht eerst aan een zweer van Syfilis maar die ontstaat niet na een halve dag al uiteraard...

    Reageer
    #8

    Syfilis kan natuurlijk niet in zo'n korte tijd. Wel een beetje realistisch blijven...
    Maar als je zo door gaat wordt die er nog een keer afgebeten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hahaha nee ik snap het meneer dank u wel ??. Ik heb gewoon even van alles doorgenomen wat het zou kunnen zijn en het ligt gewoon aan de hardhandigheid van mijn sekspartner.

    En nee ik snap het. Het lijkt wellicht heel dom van me als iemand mijn verhaal zo leest maar ik zat wel in een situatie met iemand die 6 jaar ouder dan mij was en we waren alleen en ik kende hem pas een aantal uren dus ik was ook gewoon bang om er iets van te zeggen. Ik heb zwakkere spieren door iets erfelijks in de familie dus hij was ook fysiek sterker dan mij dus ik vind het niet zo leuk als anderen vinden dat ik had moeten ingrijpen want ik zat in een benarde situatie. Maargoed het is gebeurt.

    Overigens heb ik er wat crème op gedaan (Sudocrem, zat zink in zag ik) en voorlopig maar rustig aan doen ermee. Kan de voorhuid nu lastig helemaal maar beneden trekken door de pijn en op de wc depte ik met wc papier erover en kwam er een heel klein beetje bloed en doorzichtig nat spul vanaf (geringe hoeveelheid hoor mini druppel).

    Reageer
    #10

    Is er al verbetering meneer (John)? Ik vindt het een beetje eng zo'n wondje aan je penis. Ergens anders had me niet zoveel uitgemaakt maar het is toch je penis.

    Let overigens maar niet op dat witte eromheen. Dat zijn resten van de crème. Werkt op zich erg goed denk ik maar is lastig weg te krijgen van je huid.

    Bijlagen:
    Reageer
    #11

    Ik ben bang dat het misschien een infectie zou kunnen worden als ik het niet juist verzorg. Ik heb vandaag overigens gemerkt dat het met hele waarschijnlijkheid door het hardhandig aftrekken komt want ik kan de voorhuid opeens veel verder naar beneden trekken. Ik hoop dat het snel goed komt en dat ik in het vervolg beter voor mezelf zorg.

    Reageer
    #12

    Het lijkt toch goed te herstellen.

    Reageer
    #13

    Hoi John.

    Ziet u iets ongewoons aan de binnenkant van mijn mond? Hij is een beetje droog. Is dat een symptoom van een SOA? Kan ook door het warme weer komen want soms beetje last van keel en dan weer tijdje niet.

    Bijlagen:
    Reageer
    #14

    Ik kan er niets bijzonders aan zien.

    Reageer
    #15

    Dank u wel!

    Nog iets vreemds aan mijn penis? Het wondje is goed genezen daar merk ik niks meer van. Wat mij wel opvalt, en waar ik van schrok, is dat de huid flink aan het vervellen of groeien is. Wordt wel steeds duidelijker hoe hij ermee tekeer is gegaan. De hele huid is eraf gebrand of gewreven denk ik. Verder viel mij als laatst nog wat puntjes op, was me normaal niet opgevallen maar heb gefocust gekeken naar mijn penis. Had ik beter niet kunnen doen. Er staat een cirkel omheen.

    Verder nergens last meer van. Geen pijn, geen jeuk, geen pijn tijdens plassen, helemaal niks.

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Penis beschadigd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief