Kan antischimmelzalf de schimmel beter zichtbaar maken?

  • #1

    Ik heb een vraag over antischimmelzalf. Het zit namelijk zo: ik heb eerder een lichte schimmelinfectie gehad. Nu dacht ik de afgelopen dagen het weer een klein beetje te hebben. Af en toe zag ik wat rodere kronkelige kringen op mijn eikel. De ene keer wel zichtbaar en de andere keer niet. Nu heb ik wat antischimmelzalf erop gesmeerd, en is het veel erger geworden. De eikel heeft meerdere rodere plekken en ziet er rimpeliger uit.

    Mijn vraag is dus: Kan het zo zijn dat de antischimmelzalf de schimmel "getriggerd" heeft om beter naar voren te komen/dat hij beter zichtbaar is? Of komen deze rode plekken/irritatie omdat de zalf een irriterende reactie geeft, omdat ik helemaal geen schimmel heb?

    Want ik ben laatst nog bij de dokter geweest, die zei namelijk dat er niets mis met mijn eikel was. Dus is dit een irriterende reactie door de antischimmelzalf?

    Reageer
    #2

    Daarnaast even daarbij: ik heb de zalf ongeveer een paar maanden bewaard op mijn nachtkastje. Geen idee of dat kan?

    Reageer
    #3

    Ik den dat het geen schimmelinfectie is

    Reageer
    #4

    Kan het kloppen dat die irritaties nog steeds niet weg zijn?

    Reageer
    #5

    Dat zou kunnen

    Reageer
Reageer op: Kan antischimmelzalf de schimmel beter zichtbaar maken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief