ochtenderectie + druppel

 • #1

  Hallo,

  Ik zit met een vraag en hoop dat iemand hem kan beantwoorden..

  Vannochtend had ik ineens last van een ochtenddruppel. Een soa kan het niet zijn.. Wel heb ik al heel lang een geirriteerde droge eikel. Ik heb al verschillende zalfjes geprobeerd maar niks mocht helpen. Ik zslf dacht aan een schimmelinfectie en ben sinds een aantal dagen begonnen met smeren van canesten creme, ook heb ik sinds een paardagen terbinafine tabletten gekregen voor kalknagels. Nu is mijn vraag; kan de spontane ochtenddruppel (afscheiding, wat wat plakkerig was) te maken hebben met het gebruik van de medicatie?

   

  alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Toevoeging op bericht hierboven. Elkedag last van witte velletjes op de eikel. Deze kan ik bij het douchen eraf wrijven.

  Reactie
  #3

  Nee, dat zal niet door de medicatie komen. Stop wel met de canesten als je de terbinafine gebruikt

  Reactie
  #4

  Die witte velletjes moet je er niet afwrijven. Heb zelf ook een anti schimmel crème gebruikt en die velletjes is de huid van de eikel die weer terug groeit. Ik maakte ook de fout door dat onder het douchen weg te wrijven uit angst dat het weer een schimmelinfectie was, maar dat zorgt ervoor dat herstel van de huid veel langer duurt doordat je dus de huid steeds wegwrijft.

  Reactie
  #5

  Bedankt voor jullie reacties. Vannochtend had ik geen last van een ochtend druppel, wel weer last van nattigheid in de opening van de plakbuis.. lijkt wat kleverig ofso. Verder toch nog waterige afscheiding. Verder zal ikstoppen met de canesten. Wat kan nog een oorzaak zijn van de waterige afscheiding icm de medicatie?

  Reactie
  #6

  heb je een nieuw sexueel contact gehad de laatste tijd?

  Reactie
  #7

  Nee.

  Ik dacht dat het wellicht te maken zou kunnen hebben met de schimmelinfectie. de afacheiding is gewoon helder verder niks raars aan te zien. Verder ook geen klachten met plassen oid, niet anders dan anders en ook niet vaker.

  Reactie
  #8

  ben nu gestopt met de canesten en heb vandaag tot nu toe geen afscheiding gehad. vreemd misschien toch de canesten icm terbinafine.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Afscheiding lijkt helemaal te zijn verdwenen! Ik ben nu gestopt met de canesten maar bestrijd terbinafine ook die schimmel op de eikel?

  Reactie
  #10

  Ja, daarom schreef ik dat je wel moest stoppen met de Canesten als je de kuur gebruikt

  Reactie
  #11

  Oke top! kan ik wel wat anders smeren voor de droogte? vaseline bv?

  Reactie
  #12

  Je zou daar Lanette creme voor kunnen gebruiken. Ik ben geen voorstander van Vaseline

  Reactie
  #13

  Hoi John,

   

  Ik ga lanette gebruiken. kan ik jou ook een foto sturen in een prive bericht van hoe het eruit ziet? Er zitten als het droog is ook kloven in.

  Reactie
  #14

  Ja dat kan. [email protected]

  Reactie
Reageer op: ochtenderectie + druppel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief