Blauw plekje op/onder eikel?

 • #1

  Hallo. Ik heb dit er nu al een paar weken zitten. Misschien al wel jaren maar het viel me een paar weken geleden op. Ik ben bang dat het wat ergs is. Het zit naast mijn plasgaatje. Op de foto's is het minder goed zichtbaar als in het echt. De huis is daar wat blauwer en een klein beetje hoger (lijkt zo).

  Reactie
  #2

  Bij een erectie is het ook bijna niet zichtbaar. Ik heb op het internet gelezen dat blauwe plekjes iets ergs zijn. Wat kan het zijn. Het zit aan de linkerkant naast het plasgaatje op de foto's.

  Reactie
  #3

  Het zit ook een heel klein beetje aan de andere kant van het plasgaatje, een soort van gespiegeld. Alleen daar valt het bijna niet op. Met je juiste lichtval kun je het goed waarnemen. Maar als ik met een lampje van heel dichtbij erop schijn, zie je die kleur helemaal niet en heeft het gewoon dezelfde kleur als de rest van de eikel. Kan iemand mij hiermee helpen? Heb voor de zekerheid al een afspraak gemaakt met de huisarts.

  Reactie
  #4

  Ik kan eerlijk gezegd niets bijzonders zien. Het ziet er volgens mij toch heel normaal uit

  Reactie
  #5

  Hmm oke, op de foto zie je het wel minder inderdaad. Ik had gegoogled en toen kwam natuurlijk het ergste eruit, maar het kan ook gewoon zijn dat daar de huid wat dunner is of dat daar meer bloedvaatjes zitten? Want soms zie je echt duidelijk dat het daar wat blauwer is. Zouden de foto's verwijderd kunnen worden?

  Reactie
  #6

  De foto's zijn verwijderd.

  Het kan een irritatie zijn.

  Reactie
  #7

  Oke, maar het zit er al zo'n 4 weken.

  Reactie
  #8

  Ik heb het dus ook aan de andere kant, alleen is het daar wat meer zichtbaar als ik bijna een erectie heb. Bij een erectie zijn de plekjes net wat donkerder, maar vallen ze bijna niet op. Als ik dat blauwe plekje een beetje uit elkaar trek/duw zie je het blauw eronder zijn.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik kan er zo helaas niks van maken... op de foto's is er niets te zien

  Reactie
  #10

  Oke, bedankt voor je reactie!

  Reactie
  #11

  Hallo, zojuist bij de huisarts geweest, en die zei dat het gewoon een bloedvaatje was. Ik vind het zelf alleen raar dat het de ene keer veel beter zichtbaar is dan de andere keer. Maar gelukkig.

  Reactie
Reageer op: Blauw plekje op/onder eikel?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief