Snee in eikel

 • #1

  Sinds vorig jaar heb ik opeens een snee in mijn eikel direct onder het plasgat. Het gaat om een snee van enkele millimeters die richting het toompje loopt.

  Ik heb het gemerkt toen ik moest plassen en de straal wel erg breed bleek (van boven naar beneden lopend).  Ik voelde de dagen ervoor al wat prikken, maar niet meer dan dat.

  Sindsdien niet echt meer last van gehad (behalve de brede straal), hoewel de snee bleef zitten. Zo'n drie weken geleden voelde ik weer iets prikken op diezelfde plek en dat is een paar dagen blijven hangen. Af en toe voel ik nog steeds iets prikken. Dat was op sommige dagen best vervelend. Ik heb er een week of anderhalf niet aan gezeten in de hoop dat het aan elkaar zou groeien, maar daar lijkt het helaas niet op.

  Ik heb nooit echt met veel aandacht gekeken naar mijn penis, maar wat mij opvalt is dat die rond dit gebied een beetje wittig is, de eikel dus. Boven gewoon paarskleurig. En dat het daar ook wel vochtiger blijft dan voor de snee. Verder viel mij op dat de aderen opeens veel meer zichtbaar zijn dan voorheen het geval was geloof ik. Als ik mijn voorhuid terugtrek, worden enkele aders best donker van kleur, terwijl ik heel rustig terugtrek. Ook wordt ik niet meer wakker in opgewonden staat. Vorig jaar was dat nog wel het geval.

  Ik heb geen sex.activiteit en opgewonden over iets ben ik ook al niet echt. Een stijve krijgen lukt soms nog wel. Ejaculeren ook, maar daarna zakt die weer snel naar beneden.

  Heb afgelopen tijd enorm veel stress gehad en sta ook niet echt positief in het leven. Wellicht dat dat de reden van gebrek aan opwinding is.

  Ik vraag mij af of zo'n snee veel kwaad kan. Ik wil geen gesplitste eikel of gescheurde urinebuis. Bestaat er een manier om te zien of de doorbloeding van de penis wel goed is en de aders hun werk doen? Want ik maak mij er zorgen over. Naar de huisarts durf ik niet en mijn penis laten hechten als dat al mogelijk is, zie ik ook niet zitten.

  Iemand die kan helpen?

  Reageer
  #2

  Ik raad je toch echt aan om daarmee naar de huisarts te gaan.

  Reageer
  #3

  Bedankt, daar was ik al bang voor.

  Is er niets wat ik zelf kan proberen om de boel te laten genezen?

  Reageer
  #4

  Ik raad je toch echt aan om naar de dokter te gaan.....

  Reageer
Reageer op: Snee in eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief