Bloed na ejaculatie

 • #1

  Hoi!

  Na al eea gelezen te hebben op dit forum stel ik de vraag toch (want klachten zijn niet helemaal hetzelfde als de klachten waarover ik heb gelezen).

  Na zaadlozing had mijn partner gisteren bloed uit zijn penis. Het was niet vermengd met het sperma maar kwam erna, flinke druppels. Tijdens de eerste keer plassen kwam er nog best wat bloed mee (donkerrode urine), daarna was het stukken minder. Met name nog wat druppels. Hij heeft dit in 15 jaar tijd al twee keer eerder gehad maar dan niet bij de ejaculatie maar na het plassen. Ook dan niet vermengd maar volgt erna. Urine onderzoek gehad en hier kwam niks uit (geen bloed in urine/geen ontsteking).

  Wat zou dit kunnen zijn, aangezien het dus een enkele keer is gebeurd en, hij geeft zelf aan, als hij lang plas heeft opgehouden/lang geen ejaculatie heeft gehad (dus wanneer er ‘druk’ op staat)? De dokter zei destijds dat het een wondje/scheurtje kan zijn maar kan dat weer ‘open’ gaan?

  Dan voor de reactie!

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zonder onderzoek iets over te zeggen. Denk wel dat god is om met de klachten naar de huisarts te gaan en een verwijzing te vragen voor de uroloog

  Reactie
Reageer op: Bloed na ejaculatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief