Penis in erectie staat naar boven

 • #1

  Wanneer mijn penis hard is, zit die een paar centimeter van mijn buik af. Hierdoor is seks met mijn vriendin niet fijn voor beide.

  De "buiging" begint recht waar de penis begint, dus niet in het midden, daardoor neem ik aan dat het niet de aandoening van peyronie is. Ook heeft mijn penis een kleine buiging en draai naar rechts.

  Ik heb geprobeerd dit weer goed te maken door een paar weken lang een beetje geforceerd de penis naar links en onder stijf te krijgen. Zonder resultaat

  Mijn vraag nu is, is dit iets waarvoor ik naar de huisarts iets dergelijks kan, of is het een andere "aandoening". Verder ben ik 21 jaar oud.

  Alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Henk/John,

   

  al

  belend wat het is??

   

  groet!

  Reactie
  #3

  Al iets bekend??

  Reactie
  #4

  Iedere penis heeft een andere vorm. Zo vreemd is het niet dat hij een beetje krom staat of loopt. Zijn maar weinigen die kaarsrecht zijn. Zelf ermee experimenteren en geforceerd proberen recht te maken is natuurlijk sterk af te raden en je kan je penis ermee beschadigen(!) dus wie dat leest niet nadoen..

  Of je er iets aan kan doen weet ik zo snel niet. Dan moet je er wel echt flinke hinder van ondervinden wil de huisarts je daarvoor verwijzen en je moet ook de risico's durven nemen. Verhaal van 15-2-19 lijkt op dat van mij, al heb ik er niet echt hinder van moet ik eerlijk zeggen.

  Reactie
  #5

  Ok Rick

  bij mij is pas net een paar maanden daarvoor nergens last van.

  voel ook een verharding

  Reactie
  #6

  Kan het kloppen dat je een eigen topic geopend heb naar aanleiding van je probleem waarbij je dacht aan Peyronie? En daar ook foto's hebt gedeeld van echo's?

  Over de echo's kan ik je helaas niets zeggen, daar heb ik geen kennis over, maar je zegt wel dat de arts de aandoening niet heeft vastgesteld. Het lijkt me dan zeer waarschijnlijk dat je deze aandoening dan ook niet hebt dus dan zou ik me niet teveel zorgen maken.

  Heb je er veel last van over het algemeen? Die van mij kromt bijvoorbeeld naar links maar daar heb ik bij masturberen geen enkele moeite mee en bij seks alleen heel af en toe. Het ligt dan natuurlijk wel aan hoe sterk het gekromd is dat snap ik. Ik blijf er wel bij dat ik denk dat bijna geen enkele penis echt kaarsrecht is.

  Mocht je het desbetreffende topic niet hebben geopend mag je bovenstaande als niet verzonden beschouwen.
  <h1 class="mb-0"></h1>

  Reactie
  #7

  Klopt Rick!

  oke maar in verloop van tijd is die haan verkrommen naar boven en dat had ik nooit.

  ook anders Kwa uiterlijk n de erectie is in lengte minder lang....

   

  enige ander idee dan Peyronie ?

  Reactie
  #8

  Wat is je leeftijd?

  Verder kan ik niet echt op iets komen eerlijk gezegd. Je hebt nooit ruig gemasturbeerd en je penis strak vastgepakt met je hand? Heb weleens verhalen gehoord dat als je dat vaak doet (met dezelfde hand en zelfde beweging iedere keer) dat dat ook een verandering van vorm kan veroorzaken.

  Het klinkt in ieder geval niet als iets ernstigs waarvoor ik je meteen naar een arts zou sturen.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  31

  niet buitensporig hard nee

  wel altijd met dezelfde hand

  voel ook een verharding

  wat is uw medische achtergrond ?

  Reactie
  #10

  Ik heb geen medische opleiding gedaan zoals John (moderator) maar baseer mijn antwoorden die ik hier geef op zelfervaring, interesse en zelfonderzoek, waardoor ik van sommige onderwerpen toch redelijk ruime kennis heb.

  Ben dus geen arts, zou ik me nooit voordoen hier mag geen eens.

  _____

  Maargoed over je probleem. Je voelt een verharding zeg je. Dat kan wijzen op plaque in een van je zwellichamen. Die plaque is de reden waarom de penis krom gaat staan. Dat hoopt zich uiteraard op daar en dan veranderd de penis langzaam van vorm.

  Hier kan echter wel wat aan gedaan worden. Het kan weggehaald worden met een operatie. Geen peyronie denk ik maar wel plaque. Daar dacht ik gelijk aan toen ik verharding las.

  Ik snap uiteraard dat je ook de mening zou willen hebben van iemand met een medische achtergrond. Daarom wil ik je vragen om nog eens de foto van de echo's te delen in dit topic zodat wellicht John er eens naar kan kijken voor je als je zo ongerust bent.

  Reactie
  #11

  Bij peyronie komt trouwens ook plak voor maar de arts heeft dit bij je verworpen maar een voelbare verharding kan toch een aanwijzing zijn daarvoor. Dat zal dan wel een lichte vorm zijn.

  Reactie
  #12

  thabks

  maar kan je een plaque hebben en dat het geen Peyronie is dan???

  john heeft al gekeken en die kan niks zeggen over de echo (begrijpelijk).

   

  Reactie
  #13

  Voor zover ik weet kan dat ja. Dan zit het er wel, maar is het niet dusdanig ernstig dat het peyronie te noemen is. Meestal is het meer ongemak dan echt iets gevaarlijks.

  Reactie
  #14

  oke man!

  misschien weet John dat?

  ongemak heb ik er wel van

  Reactie
  #15

  en kan ook weer weggaan toch?

  Reactie
Reageer op: Penis in erectie staat naar boven
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief