Pijn plasbuis en ballen. Witte bloedcellen negatief?

  • #1

    Zijn er hier mensen die een brandende plasbuis en pijn hebben in de ballen. Branden vooral en prikkend.. maar die bij de controle GEEN witte bloedcellen hebben in urine?? Witte bloedcellen vechten tegen de ontsteking.

    Ik ben zeker dat er infectie zit. Dat de cultuur negatief is vind ik best kunnen omdat er 1000 den bacterien bestaan waar we nog niks van weten en die infectie ku nen veroorzaken. Maar het afwezig zijn van witte bloedcellen is vreemd bij een infectie.

    Soa test chlamydia en gonneroe negatief.

     

     

    Reageer
    #2

    was het een dipstick urinetest of labo?

    in de VS wordt er meestal een uitstrijkje ban de plasbuis genomen om een een infectie vast te stellen. (Gram stain), dan bekijken ze zo het aantal WBC.

    in NL of BE wordt dit zelden gedaan, meestal labo onderzoek. Ik merk ook dat huisartsen hier helemaal niet op de hoogte zijn van soa’s. Als je geen chlam of Gon hebt, heb je geen soa. Beetje kort door de bocht.

    Reageer
    #3

    Bedankt vr het antwoord. De dipstick zag wit. Dus geen kleuring, dus geen leukocytes (witte bloedcellen). Ook geen nitraat. Staal naar labo: witte bloedcellen : 0

    Toch is er 100% infectie. Het branden en steken is een bacterie die er niet moet zijn.

    Maar ik snap dus niet hoe die witte bloedcellen niet verhoogd kunnen zijn? Bij gelijk welke infectie stijgt die toch?

    Reageer
    #4

    Had je onveilige seks gehad?

    Reageer
    #5

    en wie zegt dar er 100% een infectie is?

    Reageer
    #6

    Er is slijmcontact geweest idd.Echo gehad en er is bijbalontsteking door infectie. Toch geen witte bloedcellen. Plasbuis brand ook.

    Reageer
Reageer op: Pijn plasbuis en ballen. Witte bloedcellen negatief?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief