Sinds 6 dagen pijn in linker zaadbal, uitstraling omhoog

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een man van 21, en sinds ongeveer 5 of 6 dagen heb ik een flinke pijn in mijn linkerbal. Dit is heftiger nadat ik of opgewonden ben geweest of wanneer ik 's ochtends wakker word en de avond ervoor een zaadlozing gehad heb. Ik heb dit vaker gehad nadat ik enkele dagen geen zaadlozing gehad had, maar dan waren het beide zaadballen. Dit werd op dit forum in een ander topic beschreven als vergelijkbaar met een soort van spierpijn. Ik had er toen zoveel last van dat ik een beetje moeilijk liep. Dit was vaak ook na een dag weer over. Nu voel ik hetzelfde, echter is het gekke nu dat het echt alleen in de linker zaadbal is. De pijn zeurt constant heel lichtjes, maar wanneer ik op die zaadbal druk, of als ik bijvoorbeeld op de wc zit druk ik met m'n benen tegen m'n balzak, dan doet het echt flink pijn. 's ochtends zijn de klachten het ergste, maar dat kan komen doordat ik de avond ervoor een zaadlozing had. Lopen is dan ook pijnlijk. De pijn straalt uit naar bovenĀ  richting m'n blaas.

  Moet ik hiermee op korte termijn naar de huisarts?

  Reactie
  #2

  Ik moet er nog bijvermelden ik nu ook wat misselijk ben, de pijn minder werd tegen 9u maar nu erger word, omdat ik veel zit, en ik me wat grieperig voel waardoor ik ook wat duizelig en trillerig ben. Koorts kan ik nu niet meten en ik verwacht niet dat ik het heb maar ik voel me dus wel wat koortsig.

  Reactie
  #3

  Morgen naar de huisarts, afspraak staat. De betreffende testikel is ook opgezwollen. Ik laat weten wat de uitslag is.

  Reactie
  #4

  Ik zou daar wel mee naar de huisarts gaan

  Reactie
  #5

  Dokter dacht aan een bijbal ontsteking. Een erectie veroorzaakt nu ook veel pijn. Urine ingeleverd en antibiotica gekregen.

  Reactie
  #6

  onlangs seks gehad? Mss iets opgelopen?

  Reactie
Reageer op: Sinds 6 dagen pijn in linker zaadbal, uitstraling omhoog
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief