https://ibb.co/QJmjv2b https://ibb.co/vwkHgJS Forum zei dat de .jpg de groot is Ik "/>

Help, wat is dit.

 • #1

  https://ibb.co/QJmjv2b

  https://ibb.co/vwkHgJS

  Forum zei dat de .jpg de groot is

  Ik heb al maanden last van een wittige plaque achter op mijn tong, ben hiervoor bij de dokter geweest aangezien ik vermoed dat het een candida achtig iets is, die vond het wel meevallen, ik zelf niet... anyhow ik heb ook een schimmel infectie op mijn rug zitten (is niet groot). Voordat iemand van jullie ketoconazole aan komt raden, vergeet het maar, hier word ik dus dood en dood ziek van (trust me been there done that).

  Sinds ongeveer 2 maanden geleden verschenen er ineens kleine blauwe onderhuidse puntjes op mijn eikel, het leek wel als er nieuwe kleine bloedvaatjes gegroeid waren. Ik heb er toen niet echt aandacht aan besteeds, dit is langzamerhand meer geworden en rond dezelfde periode begon ik ook fordyce op mijn lip te krijgen en even later kreeg ik ook een soort van kleine papules op mijn eikel (lastig in foto te zien, ze komen en gaan). Wat ik nu heb lijkt wel een soort van ontsteking/balanitis, het jeukt ook licht en ik heb het idee dat mijn eikel vaak wat uitgedroogd is.

  Aan de rank van mij eikel is het op 2 plekken ook wat blauw, net een soort van kleine kneuzingen.

  Maanden geleden ook schurft van iemand opgelopen... toen met permitrine behandeld en het was weg, maar sinds ongeveer 2 maanden is ook de schurft weer terug... (ik denk al dat ik weet wie de schuldige is na wat vlinke omhelsingen...) anyhow ik heb dus nog permitrine in huis en ga dit nu vanavond ook gebruiken.

  Enig idee wat dit is op mijn eikel? ben echt ten einde raad, de dokters zijn ook waardeloos bij mij in de buurt.

  Reactie
  #2

  Het lijkt op een schimmelinfectie. gebruik daar daktarin of canesten voor

  Reactie
  #3

  Dank,

  Ik heb nog een laatste vraag:

  Wat zou je mij aanraden nadat ik klaar ben met de behandeling (ben van plan canesten te kopen) aangezien ik ook wit/mild geel beslag op mijn tong heb (de dokter zag wel duidelijk dat het aanwezig was maar wist niet of het candida is). Ook ben ik een paar maanden geleden bij de huidarts geweest omdat ik sinds de zomer wat vlekken op mijn rug heb waar ik gezond heb (dacht eerst dat het kanker was en schrok mij rot), de dermatoloog vertelde mij dat dit een schimmel was en wou mij ketaconazole/cortico-combi voorschrijven, alleen ik heb in het verleden ooit eens ketoconazole gebruikt en reageerde hier super slecht op qua bijwerkingen.

  Zou je mij aanraden om eerst met zalven te werk gaan om uitwendig de schimmel te bestrijden en daarna het beslag op mijn tong/intern te werk te gaan?

  Reactie
  #4

  Gebruik de Canesten voor je penis. Spoel en gorgel je mond met waterstofperoxide 3%. Wel met water verdunnen. Je zou de Canesten ook voor de rug kunnen gebruiken.

  Reactie
  #5

  Maar wat is de exacte naam van het product, ik zie pillen, cremes, zalf, etc.

  Mbt. waterstofperoxide hmmmm.... is dat niet gevaarlijk, heb best wel linke verhalen gelezen erover.

  Reactie
  #6

  Canesten Skin ( creme) kun je gebruiken.

  Waterstofperoxide 3 %  verdund met water kan geen kwaad hoor. Haal het in de apotheek. Waterstofperoxide voor in de mond.  1 op 1 verdunnen met water

  Reactie
Reageer op: Help, wat is dit.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief