Vervelling

 • #1

  Hallo ik ben een jongen van 14 jaar en heb een probleem. De voorhuid van mijn penis is erg droog en begint zelfs een beetje de vervellen (zoals na verbranding). Ook geeft een licht branderig gevoel als ik het aanraak. Verder heb ik nog nooit seks gehad.

  Reactie
  #2

  Het kan een schimmelinfectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #3

  Hey ik heb ongeveer hetzelfde probleem.. een aantal weken/maand had ik een soort van schimmelinfectie over rode puntjes enzvvv heeltijd kwam het terug. Dit is al ong een maand weg maar sindsdien heb ik de indruk dat Mn schacht vervelt (Mn eikel niet zo, alleen heel soms een beetje) maar dus als ik over de schacht wrijf komen er witte velletjes af (is dit normaal) ik dacht dus eerst dat dit normaal was? Ik heb geen pijn of geen jeuk als ik het ervan doe dan word alles een beetje rood. Maar de dag erna ligt er precies weer een velletje op dat je er dan weer van kan doen. Ik doe het er altijd van..Of moet ik het er laten op liggen ofz? Ik ben echt ten einde raad...Hoop dat iemand me kan helpen..

  Reactie
  #4

  ga eens met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #5

  Dag Tandor,

  ik zal het uitgebreider en correcter proberen uitleggen, Ik had een infectie ofzo een paar maand lang, toen was die over maar misschien was de huid aan het herstellen ofz? Of kan dat niet. Met dat de schacht precies vervelt bedoel ik niet dat het vanzelf vervelt maar wel als ik erover wrijf...Ik zie wel altijd zo’n laagje erop liggen...Precies een wit laagje die erop ligt die ik er dan van kan doen. Het doet totaal geen pijn. Ik zou liever niet naar de huisarts gaan.

  Reactie
  #6

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen...Ik zou er toch even mee naar de huisarts gaan. Die kan ernaar kijken en er wellicht meteen iets voor voorschrijven

  Reactie
Reageer op: Vervelling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief