Voorhuid

  • #1

    Hallo iedereen, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, ik ben een jongen en ik ben 16 jaar. Ik ben onzeker over de manier hoe ik masturbeer. Als ik masturbeer dan komt mijn voorhuid nooit verder dan de helf van mijn eikel, dat doe ik omdat als het verder gaat mijn voorhuid als het ware oprolt (is dit normaal?), en dat is voornamelijk als ik kleding aan heb niet zo gemakkelijk. Nu ben ik bang dat als ik mijn voorhuid helemaal over mijn eikel trek, wat ik op de meeste topics lees, dat het zich dan nog verder oprolt en dat het misschien wel problemen veroorzaakt.

    En mijn tweede vraag, als ik masturbeer, en klaarkom, dan ben ik altijd bang dat mijn sperma onder mijn voorhuid komt, misschien is dit doordat ik mijn voorhuid niet ver naar achteren trek, en misschien ook niet, maar hierdoor masturbeer ik alleen onder de douche, zodat ik het sperma meteen kan afspoelen. Is dit goed/normaal?

    Iedereen alvast bedankt voor het reageren,
    Groetjes

    Reageer
    #2

    Lastig om daar iets over te zeggen. Ik weet namelijk niet precies wat je hoe doet...

    Kun je de voorhuid wel helemaal naar achteren  schuiven als je penis slap is?  De voorhuid dus op de penis zelf met duim en wijsvinger vastpakken en naar "beneden" trekken/schuiven...

    Met masturberen, de penis met je hand onder de eikel vastpakken en dan op en neer bewegen...Dan zou de voorhuid niet moeten oprollen

    Reageer
    #3

    Danku voor uw antwoord. Ik zal er zeker even naar kijken of dit allemaal lukt. Bedoelt u met 'helemaal naar achteren schuiven' dat ik de voorhuid over de eikel heen schuif?

    Mijn hand onder de eikel leggen doe ik inderdaad al, maar dan gaat mijn voorhuid niet over mijn eikel heen, het lijkt wel zo: Als mijn voorhuid over mijn eikel schuift dan blijft het daar als het ware vastzitten en wil het niet meer terug naar boven glijden. Een zelf bedacht trucje hiervoor is dat als ik klaar ben met masturberen dat ik dan mijn voorhuid helemaal naar boven doe, dan het beetpak en terug rol, dit gaat in princiepe prima en het geeft geen klachten ofzo maar het is gewoon niet ideaal. Ik vraag me dus af of ik wat fout doe..

    Reageer
    #4

    Bedoelt u met ‘helemaal naar achteren schuiven’ dat ik de voorhuid over de eikel heen schuif? Van de eikel af zodat de eikel helemaal bloot komt te liggen.

    dat ik dan mijn voorhuid helemaal naar boven doe, dan het beetpak en terug rol,  Wat bedoel je met naar boven? Zo dat je eikel helemaal in de voorhuid zit of andersom?

    Reageer
    #5

    Dat mijn eikel helemaal is bedekt met de voorhuid.

    Reageer
    #6

    Klopy het trouwens dat als ik mijn eikel helemaal ontbloot in 'slappe' stand van mijn penis dat dat apart voelt?

    Reageer
    #7

    Ik vind dat rollen  een beetje vreemd...ik begrijp niet zo goed wat er precies gebeurd. Het zou kunnen, dat je voorhuid iets vernauwd is. Je zou eens naar de huisarts kunnen gaan.

    Het aparte gevoel is vrij normaal.

    Reageer
Reageer op: Voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief