Nooit gerukt

  • #1

    Hallo ben bijna 17 jaar in december , ik heb nooit gerukt en ik hoor allemaal enge verhalen als je niet rukt dat er dit en dat kan gebeuren, of dat je moeilijk klaarkomt, ik heb af en toe natte dromen gehad, maar ik wil weten of dit schadelijk voor me penis is en ik erge dingen kan oplopen of krijgen ?

    Reageer
    #2

    Waarom heb je nog nooit gerukt dan?

    Reageer
    #3

    Niet bang laten maken maar gewoon uitproberen. Voor de kwaliteit van het sperma is het beter om af en toe een zaadlozing te hebben.

    Reageer
    #4

    Ik weet ook niet waarom ik nooit gerukt heb, het is moeilijk te beschrijven , maar hoe ruk ik af op het juiste manier?

    Reageer
    #6

    Ik denk ook weer dat als ik het verkeerd doe dat er wat ernstig kan gebeuren met mijn penis ?

    Reageer
    #7

    Er kan niks ernstigs gebeuren hoor. Je zou hooguit wat problemen met je voorhuid kunnen krijgen als die vernauwd of verkleefd zou zijn.

    Reageer
    #8

    Probeer af te trekken, ik was de eerste keer ook erg bang. De eerste keren kan het wat pijn doen omdat je voorhuid misschien nog niet echt gewend is aan het teruggetrokken worden, daarna voel je er niks meer van. ik ken iemand die nooit had afgetrokken en toen seks had, dat leverde veel pijn op..

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Nooit gerukt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief