Raar gevoel in puntje van penis

  • #1

    Ik heb dit probleem nu een jaar ongeveer, drang om te plassen en een constant ongemakkelijk gevoel.  Huisartsen en urologen langs geweest maar daar kwam niet veel uit, alleen was de prostaat licht vergroot.

    Nu heb ik er de afgelopen weken veel minder last van (meer water drinken + meer bewegen) maar gisteren heb ik een uur of 2 gefietst en in de avond kwam dat gevoel weer best erg terug. Alsof er iets vastzit in het puntje van je eikel. proberen het eruit te plassen maar het gevoel bleef, ook het klaarkomen voelt niet als vanouds, het gebeurt maar ik voel er verder niet heel veel van.

    Ik neem aan dat door het fietsen de bloedtoevoer naar mijn penis tijdelijk minder is geweest en daardoor het gevoel ontstaat.  Herkent iemand dit probleem en kan het komen door het fietsen (of langdurig zitten)? Wat kan het beste hiermee doen?

    Reageer
    #2

    Het kan door het fietsen zelf komen,maar ook een probleem zijn dat door een  overspannen bekkenbodem kan ontstaan. Ga eens naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat de bekkenbodemspieren eens meten.

    Reageer
Reageer op: Raar gevoel in puntje van penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief