stijve penis naar dokter

  • #1

    Hallo, ik heb al heel lang last van ongewenst erecties en nu zeggen ze op verschillende fora dat ik naar de dokter moet omdat ik de pubertijd al voorbij ben. Maar als ik naar de dokter ga, wilt ze dan alleen een gesprek of wilt ze m'n penis ook zien en onderzoeken? Of wie weet er misschien wat ze precies gaat doen want ik vind het niet echt fijn als iemand m'n penis gaat onderzoeken. Als het moet, moet het, maar liever niet natuurlijk. Ik vind het al vreemd om te gaan omdat het volgens mij nooit voorkomt en omdat een huisarts volgens mij nooit echt een penis onderzoekt.

    Ik hoop dat iemand een antwoord heeft.

    Reageer
    #2

    Beste Rob,

    Het ligt eraan wat je leeftijd is of je de pubertijd al voorbij bent. Dat is niet bij iedereen op hetzelfde moment.
    Neem van mij aan dat de huisarts meer penissen heeft gezien dan je denkt. En ook in alle vormen en maten en van alle leeftijden. Een huisarts heeft ook al vele verschillende problemen voorgeschoteld gekregen waardoor die nergens van op zal kijken. Je kunt dus gerust bij de huisarts langs gaan als je vindt dat dat nodig is. Of die 'm ook wil zien en onderzoeken dat ligt er maar net aan wat je als klachten opgeeft en wat die er van vindt wat het kan zijn.
    Maar als de erecties echt storend zijn en je vindt dat ze te vaak voorkomen dan kun je dus met een gerust hart bij je huisarts langs gaan. Het is inderdaad misschien vervelend maar je krijgt dan wel een antwoord op je vragen en dan weet je zeker of het normaal is of niet.

    Reageer
Reageer op: stijve penis naar dokter


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief