Pijnlijke wondjes anus

 • #1

  Mijn excuses voor de expliciete foto’s
  Ik heb al een tijdje jeuk aan de anus. In het begin was dit niet zo erg, maar na een tijdje begonnen er zich wondes te ontstaan. Deze week bereikte het een hoogtepunt dat ik wakker werd snachts met helse jeuk. En zo is de situatie van foto 1 ontstaan. Ontlasting begon heel pijnlijk te worden, vooral bij het vegen.
  Nu is de situatie geëvolueerd naar foto 2. Nu heb ik veel pijn bij het bewegen en is het constant “vochtig”, ontlasting en vegen gaat nu ook bijna niet meer zonder helse pijnen.
  Ook zijn er sinds gisteren lymfeklieren in mijn lies beginnen ontstaan. Ik hoop dat de situatie niet erger wordt maar juist aan het genezen is. Wat zou dit allemaal kunnen zijn?

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  Dit is de 2e foto en hoe de situatie nu is.

  Bijlagen:
  Reageer
  #3

  Het is in ieder geval een infectie. En daar zou je toch mee naar de huisarts moeten gaan

  Reageer
  #4

  Welke soort infectie zou het kunnen zijn? Een soa? Men huisarts is momenteel op verlof. Nu smeer ik er soms Cose Duo Protect op om de pijn wat te verlichten. Maar ontlasting is enorm pijnlijk. En hebben de vergrote lymfklieren hier dan ook een oorzaak in?

  Alvast bedankt voor te antwoorden!

  Reageer
  #5

  Huisarts op verlof? Dus al zijn patiënten moeten maar wachten tot hij terug is? Zo werkt het niet, je kunt gewoon naar een vervangend huisarts

  Reageer
  #6

  De vergrote lymfeklieren kunnen dus een gevolg van een infectie zijn. Ik kan je zo niet zeggen wat voor een infectie.

  Reageer
  #7

  Het is nog erger geworden. Kan bijna niet meer stappen van de pijn. Krijg constant pijnscheuten. Al zwetend wakker geworden en heb ook hoofdpijn. Ik ga morgen naar de huisarts gaan hiervoor. Hopelijk is het makkelijk op te lossen met een zalfje en is het niet iets ernstigs. Heb nu ook een vergrote lymfklier onder men kaakbeen gekregen.

  Reageer
  #8

  Update:
  Het ziet er nu zo uit. Huisarts zei dat het misschien een soa kon zijn maar wist het niet 100% zeker. Verdere testen zullen moeten bepalen wat het uiteindelijk is, maar het ziet er mij allesinds zeer verontrustwekkend uit.

  Bijlagen:
  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het ziet er inderdaad niet zo goed uit. Goed dat je in ieder geval naar de dokter bent geweest. Heb je onbeschermde anale seks gehad?

  Reageer
  #10

  Ja, dat heb ik inderdaad gehad. Maar wist niet dat dat in zo een extreme vorm zou kunnen voorvallen. Ik dacht eerst dat het een soort schimmel of andere infectie zou zijn.

  Reageer
  #11

  Hopelijk verdwijnt het vanzelf weer en zijn er geen langdurige gevolgen hieraan. Heb gehoord dat wondes aan de anus soms enorm lang kunnen blijven.

  Reageer
  #12

  Dan zou het wellicht een herpes infectie kunnen zijn... Bespreek het met je huisarts. Als het zo is kan die een kuur met een antiviraal middel voorschrijven en daarnaast een verdovende creme om de pijn iets te doen minderen

  Reageer
  #13

  Werd vandaag doorverwezen naar een dermatoloog die inderdaad bevestigde dat het een hevige variant van Herpes Genitalis is. Hebben me voor de zekerheid een overnachting in het ziekenhuis gegeven omdat de pijn niet meer uit te houden was. Krijg hier nu dus ook middelen voor.

  Bedankt voor te antwoorden, het zijn al een paar hevige dagen geweest en heb nu ook zeker en vast men lesje geleerd over onveilige seks hebben.

  Reageer
  #14

  Beterschap

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke wondjes anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief