Algemene Anesthesie

  • #1

    Ik laat binnenkort mijn wijsheidstanden trekken onder algemene verdoving.
    En als ik volledig erlijk ben ben ik daar toch wel bang voor, het is namelijk de eerste keer dat ik onder algemene verdoofd wordt.
    En ze zitten natuurlijk helemaal fout in mijn kaakbeen dus plaatselijke verdoving is geen optie volgens een aantal mensen aan wie ik het al gevraagd heb.
    Enige geruststellingen over algemene verdoving? want zoals ik al zei vindt ik het toch maar eng.

    Reageer
    #2

    Als het goed is krijg je nog een gesprek met de anesthesioloog. Daar kun je die vragen stellen.

    Reageer
    #3

    Narcose is heel goed te doen. Ik heb er meerdere gehad. Een van de laatste keren was mijn verstandskies trekken. Mijn moeder mocht bij de narcose aanwezig zijn, maar dat was niet nodig.

    Je krijgt een infuus, soms krijg je als je wakker bent al een kapje op je neus en mond en soms als je al slaapt. Als ze het middel via je infuus erin doen, voel je een soort druk op je ogen. Dat betekent dat de narcose werkt. Probeer dan je ogen te sluiten en daarna ga je heerlijk slapen. Na de narcose was ik 1 dag beetje suffig en daarna was ik weer fit.

    Maar er zijn mensen bij die alles in de gaten houden, dus wees gerust!! Veel succes in ieder geval!

    Reageer
    #4

    Ik heb narcose gehad voor een mond ingreep, ik kreeg bepaalde vloeistof in mijn neus en ik werd wakker, niks met ogen dicht voelen gaan of druk achter ogen. Alleen wat versuft bij het wakker worden direct na de ingreep. Daarna wakker worden op uitslaap kamer en mijn mond was stijf. Enige nare is het infuus.

    Reageer
Reageer op: Algemene Anesthesie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief