Beide partners jeuk. Toeval?

  • #1

    Hallo
    ik heb al een tijdje last van jeuk tussen mijn billen en ook aan de onderrand van mijn eikel.
    Het is absoluut geen erge jeuk. Gewoon wat onopvallend wrijven of schuren helpt meestal om het over te laten gaan, echt krabben is zelden nodig. En groot deel van de tijd voel ik gewoon niets.
    Omdat dit allemaal nogal vaag is en ook omdat de last beperkt is, vind ik het nogal vervelend om er mee naar de dokter gegaan.

    Ik heb enkele jaren geleden gelijkaardige jeuk gehad, maar véél erger, vooral 's avonds in bed. Toen ben ik wel bij de dokter geweest en bleek het om een infectie met wormen te gaan. Deze keer voelt het anders (vooral minder erg) en ik zie ook geen wormen in mijn ontlasting.

    Mijn vrouw heeft sinds ongeveer hetzelfde moment last van vaginale jeuk (misschien zelfs iets langer, ik ben niet meer zeker). Omdat haar klachten erger zijn, is zij er wel al mee naar de huisarts geweest. De huisarts denkt aan een huidprobleem en heeft huidzalf voorgeschreven.
    Deze zalf verlicht de symptomen en maakt het draaglijk, maar lost het probleem niet echt op. Desondanks is ze ervan overtuigd dat de dokter de juiste diagnose stelde en gelooft ze totaal niet in een verband met mijn jeuk.
    Zelf vind ik dit allemaal wel een groot toeval en denk in de richting van een schimmelinfectie of toch een infectie met wormen.

    "Dokter Google" wijst met onze symptomen vooral in de richting van een soa, maar dat lijkt me vrij onwaarschijnlijk.
    Mijn penis is een tijd geleden wel aangeraakt geweest door een masseuse (enkel haar hand). Ik heb bijna onmiddellijk gevraagd te stoppen, het contact was dus vrij kort. Ik denk dat je al pech moet hebben om zo een soa te krijgen.

    Het kan zeker dat mijn vrouw gelijk heeft en ik verbanden zie die er niet zijn omdat ik hoop dat dit mijn probleem de sleutel is naar de oplossing van de jeuk bij mijn vrouw.
    Wat kan ik best doen? Toch zelf eens naar de dokter gaan, mijn vrouw overtuigen om terug naar de huisarts te gaan, toch voor de zekerheid eens een soa test doen?

    Nieuwsgierig naar jullie antwoorden... Bedankt op voorhand!

    Reageer
    #2

    Ik zou gewoon naar de huisarts gaan ipv eerst de mening van mensen op een forum vragen.
    Men kan je allerlei mogelijke scenario's schetsen,maar jij hebt nog geen idee wat bij jou de boosdoener van de jeuk is.
    Je huisarts kan na onderzoek een veel beter antwoord geven en aan de hand daarvan kun je ook zeggen of het iets is waarvoor je vrouw mee behandeld zou moeten worden of terug naar de huisarts zou moeten gaan

    Reageer
    #3

    Het is niet erg waarschijnlijk om zo een soa op te lopen. Een schimmelinfectie zou kunnen, maar ga dan gewoon naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Beide partners jeuk. Toeval?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief