Gevoel van extreme duizeligheid / flauwvallen bij naar wc gaan

 • #1

  Hallo. Ik ben een jongen van 29 jaar, sinds ongeveer 2 weken heb ik moeite met naar de wc gaan. Als ik ook maar een klein beetje pers word ik vrijwel helemaal naar, duizelig; gevoel alsof de grond onder mijn benen verdwijnt. Bijna flauwvallen.

  Ik heb dit nooit eerder gehad en het is best wel eng. Ik heb vorige week urine ingeleverd en bloed laten prikken, morgen hoor ik meer.

  Ik slik 6-8 oxazepam 10mg per dag en heb een hoge bloeddruk.hier slik ik (vooralsnog) geen medicatie voor.

  Weet iemand waar het mee te maken zou kunnen hebben? Ik ben constant bang dat ik een hersenbloeding heb

  Reageer
  #2

  Het zal waarschijnlijk door de hoge bloeddruk komen en niet door een hersenbloeding. Dan zou je toch echt heel andere klachten moeten hebben.
  Ik zou wel met die klachten naar de huisarts gaan.

  Reageer
  #3

  Dank je voor je reactie. Hoe kan het precies? Of is dat een te moeilijke vraag. Kan het zijn dat mijn hoge bloeddruk in een keer snel daalt bij het persen? Heb nooit last gehad. Mijn HA weet er van en belt me morgen voor bloed uitslagen.

  Reageer
  #4

  Je bloeddruk stijgt door persen...

  Reageer
  #5

  Dankje voor je reactie. Dus door de te hoge bloeddruk kan ik zo duizelig worden?

  Reageer
  #6

  dat zou kunnen

  Reageer
  #7

  Medicijnen en hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk heeft te maken met factoren als insulineresistentie/metaboolsyndroom, hele voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. stress of angsten waarvoor je medicijnen slikt heeft ook oorzaken. Deels ook voedingspatroon en tekorten. Benzo's remmen de aanmaak van melatonine. Medicijnen zorgen ook voor verlies van vitaminen en mineralen Als je wat aan je gezondheid zou willen doen kan je eens verder kijken, zoals een orthomoleculair therapeut. En dus je voedingspatroon eens onder de loep nemen. En dan echt dus.

  Reageer
Reageer op: Gevoel van extreme duizeligheid / flauwvallen bij naar wc gaan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief