Ik heb echt op iedere plek jeuk

 • #1

  Hi,
  Ik heb sinds twee weken echt overal jeuk. In mn ogen, in mn neus voel ik kriebels. In mn oren jeuk, op mn wangen en in mn wenkbrauwen, mn armen benen, buik, rond en in mn anus ook op mn vagina en erin. ( heb sws een schimmelinfectie (candida) zegt de dokter) Maar dus overal, ik zie geen dingen die nieuw zijn sinds een paar weken op mn huid. Ik had al een jaar lang soort van ronde droge plekken op mn huid. Voor de rest heb ik daar nooit echt wat nee gedaan. En toen had ik ook jeuk op mn lichaam van droogte en doucheb maar niet overal zoals nu in nn ogen, anus en gezicht en lichaam enzv. Dus ik weet niet wat het is maar het is wel irritant. Ik weet wel dat ik sinds 2 maanden geleden 2x per dag douch maar kan je daar zo overal jeuk van krijgen?
  Ben heel benieuwd wat je denkt dat het is. De foto is de huidaandoening die ik overal op mn lichaam heb al jaren maar weet niet of het jeukt het zit gwn op mn lichaam.

  Reageer
  #2

  Hier zit de foto bij sorry

  Reageer
  #3

  Ronde droge plekken op de huid.
  Sinds 2 maanden douche je 2 x per dag....
  Zeep droogt de huid uit...dus dit kan zeker de klachten verergeren.
  Je hebt al een jaar klachten...de klachten zijn niet weggegaan...
  Misschien wordt het tijd voor een bezoekje aan de huisarts....
  Zodat deze jouw huid kan beoordelen...
  ik zou ook overwegen om minder te douchen..

  Reageer
  #4

  Moeilijk daarzo iets over te zeggen. Ik zou er wel mee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #5

  Kan het ook zijn dat het huidschimmel is en omdat ik nu vaker douch dat ik er gewoon meer last van heb gekregen?

  kan het ook hepetitis zijn? Heb soa test gedaan en de dokter zegt van niet maar ik lees online dat hepetitis jeuk kan veroorzaken en een maand geleden had mijn beste vriendin een wondje op der vinger door schuurpapier en toen heeft ze het wel gedept met papier maar niet handen gewassen en daarna heeft ze mijn broodje aangeraakt die ik heb moeten opeten kan het begib van hepetitis zijn wat je nog niet in de soa test kan zien?

  Reageer
  #6

  Is het trouwens iets ernstigs?

  ik heb alle soa’s getest en ze kunnen niks vinden dus daar ligt het ook niet aan denk ik en de jeuk in mn vagina komt door candida maargoed vind het raar…

  Reageer
Reageer op: Ik heb echt op iedere plek jeuk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief