geen uitkomst, keel, oor en sinus ontstekingen

 • #1

  Oke ben nu al een hele tijd ziek. De ene na de andere keel, oor en sinus ontsteking. En elke keer nieuwe medicatie. Nu twee weekends geleden ben ik beginnen braken heel de nacht door en de dag erna ook. Heb een vier tal dagen niet kunnen eten wat ik op zich niet erg vond maar niet handig.
  Ben dan maar weer naar de huisarts geweest die maandag (vorige week) en ik moest bij haar collega.
  Deze heeft niets van medicatie geschreven buiten vitamine pillen en pillen tegen allergie en bloed geprikt.
  Donderdag (vorige week) ga ik naar mijn huisarts en blijkt dat uit die allergie testen niets kwam maar dat mijn rode bloedcellen niet goed waten waren er te veel en ook mijn lever was slecht. Dus weer bloed geprikt voor verder onderzoek maar daar kwam niets uit. Al de testen die je op een lever kunt doen waren goed maar toch blijft mijn lever zelf heel slecht.

  Oke dan vandaag maar echo laten maken van nieren, lever, maag en eierstokken, eileiders en blaas. En deze waren ook goed zei die mevrouw.
  Oke fijn dat alles oke is.

  Maar nu vraag ik me af wat voor testen ik nog kan doen om te weten wat er mis is. Bedoel mijn lever gaat niet voor niets slechte testen geven als er niets is he. Dus kan iemand mij hierbij helpen?

  En verder blijf ik ook met mijn keel sukkelen er staan weer witte stippen in en mijn klieren blijven ook gezwollen. Opzich is dit niet zo erg want ik heb me ook even beter gevoeld en nergens last van gehad maar nu is het er weer.
  Dit duurt nu al van eind januari dat ik de ene na de andere keelontsteking heb en dat die klieren opgezwollen zijn en dat ik witte stippen heb erin.
  Wat kan ik hieraan doen want ik ben eht echt zat.

  Hoop dat iemand raad weet.

  Groetjes
  frauwke

  Reageer
  #2

  Veel patiënten zijn bang als ze witte vlekken zien op de amandelen. Dit is normaal! Dit zijn de dode witte bloedcellen en dode bacteriën die zich ophopen in de holten van de amandelen zogenaamde crypten. De amandelen doen dus gewoon hun werk.

  Reageer
  #3

  Hey frauwke,

  Ik herken je situatie helemaal, ben een jonge man van 31 en zit met bijna zelfde. Bij mij loopt het vanaf begin mei dit jaar met heel erg moe zijn, bloedgeprikt, lever slecht ALAT waarde te hoog, rust gehad, weer prikken toen iets beter. Hele tijd al last van keel, oor en bij liggen neus verstopt en trek op 1 oog. Hiervoor naar KNO arts en mag begin september onder CT-scan. Vanaf vorig jaar heb ik af en toe misselijkheid momenten, waar je u tegen zegt, hiervoor ook al endoscopie gehad en deze keuring. Weer bloed laten prikken waarde nu hoger als eerste keer, echo gehad van buik streek. Weer bloed laten prikken is ALAT waarde weer gezakt. Verder binnenkort weer naar huisarts. Voor vervolg voor internist. Verder was ik vanaf begin mei, bijna maand thuis, toen halve dagen werken en iom Arbo-arts nu zelfs sinds paar week 3 halve dagen.
  Dus ben jij al wat verder?

  Reageer
Reageer op: geen uitkomst, keel, oor en sinus ontstekingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief