Wat heb ik toch?

 • #1

  Erg last van stress en spanning lichaam, gevoel dat ik onder stroom staat, benauwdheidsaanvallen, droge mond en soms tintelende voeten. Dokter heeft nagekeken, longfoto goed,zuurstof 93, hoge hartslag,bloeddruk iets verhoogd 150/95, bloedprikken volgende week, 1 week puffertje gebruiken v rocheltje. Oxazepam lage dosering gebruiken soms, haalt wel wat vh onder stroom staan gevoel weg. Iemand enig idee?

  Reageer
  #2

  Heb je veel stress of spanningen (gehad)?

  Reageer
  #3

  Ja nog,niet lkkr in m’n vel zitten, veel spanning om die benauwdheidsaanvallen, etc

  Reageer
  #4

  De ene dag erger, als de andere dag. Heb ik soms een angstoornis, chronische hyperventilatie. Moet bloedprikken nog afwachten, raak er niet ontspannen van.

  Reageer
  #5

  Volgens mij hebben we het daar in april ook al over gehad. De angststoornis en hyperventilatie. En ook in 2020 em 2019 als ik het goed heb
  Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor een psycholoog

  Reageer
  #6

  Ben vanochtend bij de praktijkondersteuner geweest, ff afwachten hoe dat verloopt, maar blijf m’n klachten vreemd vinden.

  Reageer
  #7

  Maar ze passen wel bij een angststoornis en hyperventilatie

  Reageer
  #8

  Daarom zou je een natuurgenezer kunnen raadplegen. Zo iemand kan kijken naar je voedingspatroon, darmflora, kan voedingssupplementen voorschrijven etc. Medicijnen lossen vaak niks op en zorgen ervoor dat je lichaam nog meer ontregeld raakt.

  Dat gevoel van onder stroom staan kan te maken hebben met je algehele gezondheid maar denk ook aan de rol van electrosmog van wifi, smartphone en electrische apparaten en metaal in bed of matras, dat straling aantrekt. Denk ook aan het effect van synthetische vloerbedekking. Vinyl of een kunststof ondervloer verhindert ook het gezonde aarden.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Wat heb ik toch?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief