Anaal fissuur of een scheerwondje?

 • #1

  John,

  Ik heb een dringende vraag voor je. Is hetgene wat ik heb vastgelegd op de foto's een anaal fissuur of lijkt het meer op slechts een onschuldig scheerwondje? Ik scheer me af en toe daar en het komt dan wel eens voor dat ik opeens bloed en het dan even flink bloed omdat ik niet kan zien wat ik daar doe. Ik denk dat ik maar beter naar ontharingscreme kan overstappen om op die plek haar te verwijderen. Ik ben best wel bang dat het echter misschien juist op een anaal fissuur lijkt. Als de ontlasting erg hard is doet mijn anus een beetje pijn. Is het normaal voel ik juist niks.

   

  Het witte spul is trouwens sudocreme. Hopelijk kun je me gerust stellen of anders van een goed advies voorzien. Dank je wel alvast.

  Reageer
  #2

  Het lijkt toch het meest op een scheerprobleempje

  Reageer
  #3

  Ik schrok erg toen ik maar aan één bil trok om het wijder te maken. Het lijkt dan op een gaatje. Dat link ik dan aan een fissuur snap je. Wanneer ik aan beide billen trek ziet het er gewoon weer uit als een sneetje. Gelukkig gaat het hier dan om een gênant, maar onschuldig probleempje. Hoe lang zou het kunnen duren voordat het geheeld is? Het is een verdomd lastige plek aangezien er toch iedere dag ontlasting doorheen moet en er afgeveegd moet worden met wc papier.

  Ik keek net op internet naar symptomen van een anaal fissuur en dat zijn hele erge stekende pijn tijdens het poepen en zelfs de uren na het toiletbezoek nog. Heb ik niet. Alleen een beetje stekende pijn ergens als de ontlasting heel erg hard is en dat stopt al gelijk als de ontlasting eruit is. Ook geen bloedverlies tijdens ontlasten. Gênant en lastig allemaal maar ik moest het toch even vragen. Foto 1 is trouwens wat ik bedoelde met dat gat en foto 2 is dat het weer een normaal sneetje wordt als beide kanten worden wijdgetrokken.

  Reageer
  #4

  gewoon wat zinkzalf gebruiken
  Kan zo niet zeggen hoe lang het duurt

  Reageer
  #5

  Maar het gaat wel gewoon weg uiteindelijk? Dacht dat wondjes altijd veel rust nodig hadden maar dat is niet mogelijk als er iedere dag ontlasting langs moet. Ik snap dat je dat niet kan zeggen. Dacht dat je misschien een gemiddelde tijd wist. Het is ergens ook wel logisch dat er iets te zien moest zijn als er vaak tijdens het scheren iets fout gaat en je opeens het water onder je voeten zelfs een beetje rood ziet verkleuren omdat het zo bloed maar ik moest echt even die fissuur uitsluiten zodat ik aan zoiets akeligs niet meer hoef te denken. Maargoed dat is nu gebeurt en ik heb tips dus ik hoef je verder niet meer lastig te vallen. Dank je John. Je hulp wordt zeer gewaardeerd. 👍

  Reageer
  #6

  Dat gaat zeker weer weg. Als je het niet weer open scheert

  Reageer
Reageer op: Anaal fissuur of een scheerwondje?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief