vaak onwel worden

 • #1

  Ik ben 21 jaar en ik heb al langer last van af en toe onwel worden. Echt flauwvallen doe ik nooit, omdat ik het meestal al vrij lang voel aankomen en dan gewoon op tijd ga zitten. Soms voel ik het echter al aankomen als ik opsta. Ik sta vaak moe op, of voel me na 2 uur wakker te zijn, weer heel erg moe. Op zo'n dagen weet ik dat de kans groot is dat ik onwel zal worden later op de dag. Ik merk wel dat er 'triggers' zijn waardoor ik het krijg: vaak komt het voor na het eten, als ik echt het gevoel heb dat ik erg gevuld ben van het eten. Daarnaast krijg ik het altijd heel erg warm en moet ik echt naar buiten gaan. Ik werd bvb al eens onwel door mijn handen in het warme afwaswater te stoppen. Het is moeilijk uit te leggen wat ik voel: ik heb het warm, ik voel een soort misselijkheid (geen buikpijn), alles wat er rond me gebeurt wordt vrij vaag en daarnaast vind ik het ook heel moeilijk om te praten, als iemand me iets vraagt kan ik vind ik het erg lastig om te antwoorden. Ik heb dit de afgelopen maand al een tiental keer gehad. Als ik gewoon even naar buiten loop en even in een koelere ruimte zit, is het meestal wel beter, maar ik vind het toch vreemd dat ik er de laatste tijd zoveel last van heb. Het kan ook niets te maken hebben met menstruatie, aangezien ik sinds ik 5 maand geleden gestopt ben met de pil, mijn menstruatie nog niet gekregen heb. Verder eet ik ook goed, sport ik geregeld...

  Reactie
  #3

  Misschien goed om dan toch eens je bloedsuikerspiegel en je bloeddruk door de huisarts te laten controleren

  Reactie
  #4

  Jammer dat mijn post is verwijderd.

  John, als je tijd hebt, bekijk dan eens een aantal onderzoeken omtrent dit fenomeen; https://www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/

  Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige en heb ik een ongelooflijke tijd achter de rug, en zit er nog steeds middenin. Het is een compleet andere belevingswereld, dat van een stralingsgevoelige. Toch resulteert mijn post niet tot schade van lichaam of geest; mijn advies zou zijn om bekabeld internet te gebruiken en 's nachts een aantal dingen uit te schakelen. Dat doet niemand geen kwaad. Men mag ook zelf geen eigen mening meer vormen, zelfs als het toch in verband met elkaar zou kunnen staan.

  Prettige dag verder.

  Reactie
  #5

  Belangrijk is een stabiele bloedsuikerspiegel. Zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment kan daarbij helpen. Matig met snelle suikers. Geraffineerde suikers beter laten staan.

  De pil ontregelt je hypofyse, bevordert een toestand van oestrogeendominantie, bevordert candidagroei en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink, vitamine B en magnesium. Dit alles herstelt zich niet zomaar na het stoppen met de pil. Vraag advies om je lichaam te helpen resetten. Gebruik zelf  natuurlijke progesteroncreme.

   

  Reactie
Reageer op: vaak onwel worden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief