Corona en Risicogroep

 • #1

  Goedemiddag,

  Ik ben een 27 jarige jongeman met zware astma en een hele lage weerstand omdat ik 2000 verschillende soorten allergie heb. Ik zit met een probleem, Mijn vrouw neemt Corona niet serieus, ze blijft afspreken met vriendinnen en elke dag langs de winkels gaan, Barbequen, van alles gewoon. Ze weet van een telefoongesprek tijdens spreekuur met mijn huisarts dat als ze dat thuis breng er voor mij zo goed als geen overlevingskans is maar toch negeertd ze dat. Heb ook een zoontje van 5 maanden oud. Nu is et probleem dat we getrouwd zijn en als dat niet zo ahd geweest had ik de relatie gewoon verbroken en haar voor de deur laten staan. wat kan ik nu doen naar haar 100x gewaarschuwd te hebben en gevraagd heb gewoon thuis te blijven als er nik dringends is. Als ik besmet word door haar met dit Virus en dood ga neem ik haar mee ook!

  Reactie
  #2

  Hey,

  Niet naar bedoeld hoor, maar wat voor huwelijk heb je als je vrouw zo met jou gezondheid om gaat? Het klinkt bijna of het haar niet uitmaakt dat ze jou gezondheid in gevaar brengt......

  Wat zegt ze als je er met haar over praat? Realiseert ze zich het risico wat ze ten op zichte van jou neemt? Ik bedoel, is ze gewoon egoïstisch of snapt ze het gewoon niet?

  In het laatste geval zou je het nog een keer uit kunnen leggen,of uit laten leggen door bv de huisarts. In het eerste geval zou ik eens een gesprekje over jullie relatie beginnen......

  Ik snap dat je ivm je kindje haar niet zomaar de deur wijst of zelf ergens anders gaat wonen, waarschijnlijk weet zij dat ook.Waardoor ze gewoon haar gang blijft gaan. Maar in mijn ogen zit er dan toch iets niet helemaal lekker in jullie huwelijk. Want als partners heb je toch verantwoordelijkheden naar elkaar, of je dat nou leuk vind of niet. Heb zelf ook een zeer egoïstische partner gehad, (gelukkig niet getrouwd en geen kinderen), met hem viel niet te praten en ik ben uiteindelijk bij hem weggaan voor ik er zelf lichamelijk maar ook geestelijk helemaal aan onder door ging. In jou geval zou ik zeker proberen in gesprek te gaan,desnoods met iemand onafhankelijk erbij. En aan de hand daar van de keuze maken wat voor jou gezondheid het beste is. Of een compromis wat voor jullie beide acceptabel is.

  Ik hoop dat jullie er uit komen, groetjes Suzan

   

  Reactie
Reageer op: Corona en Risicogroep
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief