Aambei?

 • #1

  voordat ik net onder de douche stapte moest ik nog snel naar het toilet en bij het afvegen zag ik n paar streepjes bloed. Het brandde toen ik eraan zat. Nu lijkt het hier en daar te jeuken, maar draag ook een string. Nu eet ik de afgelopen dagen ineens veel fruit met zaadjes en zal het vast daaraan liggen (is het niets, n wondje), maar toen ik beneden keek zag ik dus n paars bolletje. Nu kan ik mij al snel drukmaken en denk ik nu wel dat het wat is.

  Heeft iemand enig idee? (Zie bijlage)

  mvg

  Louise

  Reactie
  #2

  Dat is een aambei

  Reactie
  #3

  Alleen voelde ik net nog wat brandde na het plassen en toen ik nog een foto schoot (zie bijlage) zag ik de paarse “bobbel” niet meer?

  Heb er nu wat sudocreme opgedaan en las dat het vanzelf wegtrekt? Had wel slijm bij mijn ontlasting. Hoelang moet ik het aankijken voordat ik de HA moet bellen? Bij normaal zitten heb ik (nog) nergens last van

  Zit zelf vaak erg lang op de wc. Veel langer dan eigenlijk nodig is en de strings die ik draag schuren wel vaak omdat het kant is. Moet ze er vaak genoeg uittrekken en dat doet mij toch n partij zeer. Komt het daardoor?

  louise

  Reactie
  #4

  Te lang op de wc zitten kan dat zeker veroorzaken. En als er al een aambei is, is een string niet aan te bevelen

  Reactie
Reageer op: Aambei?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief