Testosteronkuur

 • #1

  Hallo, het lijkt erop dat ik (man, 23) een onder normaal testosteronniveau heb. Dit is al besproken met de arts en eind deze week hoor ik de uitslag van het bloedonderzoek.

  Een Testosteronkuur lijkt op dit moment reëel. Hierover heb ik een vraag. Naast de logische verandering die het teweeg zal brengen (meer lichaamsbeharing/betere spierontwikkeling etc) vroeg ik me af in hoeverre testosteron nog invloed zal hebben op mijn gezicht.

  Door mijn zwakke kin en kaaklijn lijk ik o.a. nog erg jong (en vooral i.c.m. afwezigheid gezichtsbeharing). Ik vroeg mij af of de kuur nog invloed kan hebben op mijn gezicht (kijkend naar de schedel-/kaakvorm). Ik vind het lastig om hier informatie over te vinden, vandaar dat ik het hier vraag.

   

  Bedankt voor de antwoorden.

  Reactie
  #2

  Je krijgt daar niet zonder meer meer spieren van. En of er, en welke veranderingen zullen optreden is op voorhand iet te zeggen

  Reactie
  #3

  Als je lichaam te weinig testosteron aanmaakt, komt dat door diverse factoren en zou je daar wat aan moeten doen. Zoals goede voeding, bepaalde voedingssupplementen als zink, zonlicht, voldoende beweging en slaap enz. Alcoholgebruik werkt nadelig. Belangrijk is ook een stabiele bloedsuikerspiegel, door te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Verder advies vragen voor het complete plaatje, zoals voedingssupplementen.

  Reactie
Reageer op: Testosteronkuur
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief