striae binnenkant benen

 • #1

  Hallo,

  Geen idee waar ik mijn probleem neer moet zetten of onder welk onderwerp...

  Ik heb sinds ongeveer oktober 2018 last van striae aan de binnenkant van mijn benen. Het begon met een klein plekje op mijn rechter bovenbeen wat er ineens zat. toen niet echt mee verder gegaan. Tot er ineens op de binnenkant van mijn beide onderbenen en aan de binnenkant van mijn beide bovenbenen rode strepen/vlekken (de striae) kwamen.

  Ik loop bij een dermatoloog voor mijn eczeem, maar zei wist niet waar dit ineens vandaan kon komen. Ze heeft mij naar mijn eigen huisarts gestuurd, maar mijn huisarts wist het ook niet, mijn huisarts heeft zelfs overleg gehad met een andere dermatoloog en een plastisch chirurg maar zij wisten ook niet wat het kon zijn.

  Er waren 3 opties: te lang en overmatig hormoonzalf gebruik, een vechtsport beoefenen of te veel aangekomen zijn in korte tijd.

  Al deze 3 opties passen niet binnen mijn leefstijl. Ik smeer wel hormoonzalf op de eczeemplekken, maar niet op de striae. Ook is deze hormoonzalf een hele lichte vorm om de eczeem onder controle te houden. En daarbij smeer ik het maar om de dag zodat het niet teveel wordt.

  Mijn huisarts heeft me een gel/zalf voorgeschreven en deze zou na een maand zeker gaan werken. Ondertussen ben ik een paar maanden verder en is het niet verbeterd maar juist naar mijn inzicht verslechterd. Hierdoor heeft mijn dermatoloog me doorgestuurd naar een internist.

  De internist heeft me allemaal vragen gesteld en heeft me bekeken. Ze gaat me nu bloed laten prikken in de hoop dat hier wat uit gaat komen.

  Maar ondertussen weet ik nog steeds niet waar ik mee rond loop en het wordt ondertussen maar erger en erger.

   

  Heeft iemand hier een idee wat het kan zijn???

  Reactie
Reageer op: striae binnenkant benen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief