Val op oudere jongens

  • #1

    Halloo.

    ik ben een meisje van 15 en ik val op jongens van 20+.. ik val totaal niet op jongens van m’n eigen leeftijd.. is dit erg?

    Reageer
    #2

    Je bent niet het eerste meisje dat op wat oudere jongens valt en je zult ook niet de laatste zijn. Het komt dus regelmatig voor dat meisjes een wat oudere partner interessanter vinden omdat die bijvoorbeeld wat meer levenservaring hebben, volwassener zijn en meer geborgenheid bieden. Andersom zie je ook dat mannen vaak op een jonger meisje vallen. Let wel dat je pas 15 bent en daarmee voor de wet minderjarig (dus kwetsbaar). Een beetje geduld is een schone zaak en echte liefde kan dat gemakkelijk opbrengen.

    Reageer
    #3

    Hey,

    Ik heb dat ook altijd gehad vanaf dat ik een jaar of 17 was. Ben nu 21 en ben gelukkig met mijn vriend van 26. Je moet op jou leeftijd alleen uitkijken met jongens rond de 20, deze zijn vaak niet opzoek naar een vaste relatie en voor hen zijn meisjes van jou leeftijd makkelijk. ( dit geldt natuurlijk niet voor alle jongens)!
    Maar goed, het is niet raar dat je op oudere jongens valt aangezien meisjes zich sneller ontwikkelen zal je eerder op een lijn zitten met wat oudere jongens.

    Reageer
Reageer op: Val op oudere jongens


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief